Salutare,
Detin un TV Samsung UE40F6400
Ma gandesc sa imi transform HDD-ul de la vechiul laptop intr-unul extern, pe care sa il conectez la tv.
Un adaptor de genul acesta m-ar costa 25 de lei. In descriere este mentionat ca nu este necesara sursa externa, avand cablu USB in Y, pentru conectare la 2 porturi
A mai incercat cineva sa conecteze asa ceva la TV?
Ce parere aveti, este vre-o problema daca o mufa sta in HDD, una in TV si una intr-un incarcator de iPhone (din acela cu usb)?
Exista riscul sa stric ceva?
HDD Laptop in Rack extern HDD SATA 2.5 - Conectare la TV
Re: HDD Laptop in Rack extern HDD SATA 2.5 - Conectare la TV
Salut. De stricat, nu are ce... Eu am alimentat cu cablu Y doar din 2 porturi ale aceluiasi laptop/TV.
Daca hdd-ul este la 5400 rpm, poate ii ajunge curentul ce provine dintr-un singur USB al TV-ului. POATE. Daca nu... este evident pe cablu Y care mufa este "principala" si care-i "prelungire". Sa pui mufa principala in TV.
Daca hdd-ul este la 5400 rpm, poate ii ajunge curentul ce provine dintr-un singur USB al TV-ului. POATE. Daca nu... este evident pe cablu Y care mufa este "principala" si care-i "prelungire". Sa pui mufa principala in TV.
Multumesc pentru info.
Am renuntat la ideea cu incarcatorul, pentru ca mi se pare riscanta.
Ma gandesc sa cumpar un hub USB cu alimentare externa.
HDD-ul pe care l-am transformat are nevoie de 600 mA.
Ai idee ce specificatii are portul USB notat cu HDD? este posibil sa scoata mai mult curent?
Am renuntat la ideea cu incarcatorul, pentru ca mi se pare riscanta.
Ma gandesc sa cumpar un hub USB cu alimentare externa.
HDD-ul pe care l-am transformat are nevoie de 600 mA.
Ai idee ce specificatii are portul USB notat cu HDD? este posibil sa scoata mai mult curent?
Dacă încerci acel port, nu are ce să se întâmple... decât că HDD-ul nu face "spin-up". Portul USB notat cu HDD are 1A:
- Attachments
-
- hdd_usb_port.JPG (22.66 KiB) Viewed 1954 times