Audio Eurosport HD in engleza

Ai o întrebare? Nu ai găsit răspunsul pe forum? Nu ştii unde să întrebi? Postează aici.
Diverse probleme şi discuţii punctuale.
Atenţie: este posibil ca întrebările să fie mutate pe topicurile corespunzătoare.
Post Reply
apollodollce
Nou pe forum

Audio Eurosport HD in engleza

Post by apollodollce »

Am un televizor smart Samsung 32F6400. Recent i-am dat sa faca o cautare de canale pt ca mi-a zis un prieten (abonat si el ca mine la RDS) ca el prinde Eurosport HD si Eurosport 2 HD. Mi le-a gasit si mie. Doar ca se aude in limba engleza. Daca intru la audio si schimb pe romana se schimba...dar daca schimb canalul si revin iar pe Eurosport HD, iar sare pe audio in engleza. Doar la aceste 2 canale face figura asta. Restul canalelor functioneaza cu audio in limba romana.Oare de ce? Cum sa rezolv?
adi_krusell
Expert

Re: Audio Eurosport HD in engleza

Post by adi_krusell »

Verifica in Meniu > Se difuzeaza > Optiuni audio > Limba audio si seteaza totul pe "Romana".
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
apollodollce
Nou pe forum

Re: Audio Eurosport HD in engleza

Post by apollodollce »

adi_krusell wrote:Verifica in Meniu > Se difuzeaza > Optiuni audio > Limba audio si seteaza totul pe "Romana".
Mersi mult. A functionat
Post Reply