Salutare,
Detin un TV Samsung UE40F6400.
Problema este ca imaginile (fotografiile) se incarca foarte greu. La fiecare schimbare a imaginii, apare pe ecran iconita de update, delay-ul fiind de 1-2 secunde.
Situatia este destul de enervanta, daca vrei sa treci repede printr-o serie de poze.
Mai am un LCD Panasonic din 2009, pe care imaginile se incarca instant, putand sa navighez fara delay.
Am incercat sa rulez fisiere de diferite rezolutii de pe stick USB, de pe un HDD extern, si prin Samsung link (de pe telefon si pc), rezultatul fiind acelasi.
Cu MKV-urile de 10 GB nu am intampinat probleme, de aceea tind sa cred ca nu este o problema cu viteza de transfer.
Am incarcat ultima versiune de firmware, insa nu aduce nici o imbunatatire in acest sens.
S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema (pe modelele/seriile apropiate)?
Exista anumite setari ce pot fi facute? Sau exista aplicatii pentru vizualizarea imaginilor?
Delay la incarcarea imaginilor
Re: Delay la incarcarea imaginilor
Salut,
cred că toți avem aceeași viteză de încărcare a pozelor. Adevărat, cam lent, având în vedere rata de transfer necesară în cazul filmelor de zeci de GB și totuși nu sunt probleme. Deci da, TV-ul ar putea afișa mai repede pozele, fără un lag așa mare. Probabil este o problemă de soft (din nou). Dacă ai încercat de pe HDD și nu este mai ok decât de pe stick, problema numai din soft poate fi.
cred că toți avem aceeași viteză de încărcare a pozelor. Adevărat, cam lent, având în vedere rata de transfer necesară în cazul filmelor de zeci de GB și totuși nu sunt probleme. Deci da, TV-ul ar putea afișa mai repede pozele, fără un lag așa mare. Probabil este o problemă de soft (din nou). Dacă ai încercat de pe HDD și nu este mai ok decât de pe stick, problema numai din soft poate fi.