Samsung 32EH6030 Review

EH5000, EH5300, EH6030, ES5500, ES6100, ES7000
gioni666
Nou pe forum

Re: Samsung 32EH6030 Review

Post by gioni666 »

Bre, m-am lamurit si de forumul vostru, il lasati pe asta sa ma faca marlan si alte apelative si nu moderati, si mi-ati moderat comentul meu care nu a fost atac la persoana.
Pupyou.
Stergeti-mi si mie contul de pe forumul asta.
gioni666
Nou pe forum

Post by gioni666 »

Si inca ceva, tocmai ce am vazut Metallica Through The Never 3D, o experienta superba, atat 3D, audio(DTS) cu difuzoarele tv-ului(cum am spus, are egalizator, cine stie sa umble) si video.
Nu mai lasati toti neavizatii sa-si spuna parerile de complexati, care habar nu au ce este un 3D, sau sa faca o setare video si audio.
A vrut el sa asculte nu's ce simfonie "depe" un "cdeu" cu sunet mono si spune ca are sunet naspa.
N u mai va uitati in gura la toti dubiosii.
sammy
Reviewer

Post by sammy »

@alin2o - Eu apreciez comentariile tale vis-a-vis de EH6030. Este părerea ta și se vede că-i obiectivă.
@gioni666 - Nu sunt aici pe forum să stau de polițai între comentariile voastre. Am zis, că următoarele vor fi editate dacă nu vă respectați. Totuși am editat cuvântul de care zici. Cât despre ștergea userului... ești liber să ne vizitezi sau nu, după cum crezi de cuviință. Nu poți arunca în cârca forumului faptul că tu ai generat o contră cu alin2o și nici nu mă interesează care are dreptate. Nu suntem aici să asistăm la polemici. Până la urmă și tu ai părerea ta, te-ai exprimat după cum ai vrut (NU am editat fazele cu "cârnat trandafir"...). Haideți să nu pocim acest topic cu mesaje "care-i mai deștept". Dacă consideri că alte mesaje sunt din partea unor dubioși, ok... nu le citi. Mulțumesc.
alin2o
Curios

Post by alin2o »

@sammy De acord cu tot ce ai spus,fiecare are dreptul la o parere si eu,daca gresesc cu ceva accept o critica daca e obiectiva si cu argumente logice,nu cu expresii ca [moderat].Spre exemplu,faptul ca nu am reusit updateul de firmware a fost greseala mea ,si cu ajutorul altor useri de pe acest forum ,am reusit. [moderat]
Cat despre partea audio a televizoarelor moderne,nu neaparat acest model, consider in continuare ca e jenanta.In ultimii ani calitatea transmisiei tv si a imaginii a crescut spectaculos in timp ce partea de redare audio lasa de dorit.Daca pentru altii sonorizarea oferita de acest tv este extraordinara,pentru mine este jalnica,decat sa ascult un concert in difuzoarele tv-ului,mai bine nu-l ascult.Inca din anii 70 exista standardul HI-FI,care printre altele trebuia sa asigure redarea frecventelor cuprinse intre 20Hz si 18KHz,adica frecventele receptionate de urechea umana.Cum am fost urechiat ca" nu stiu sa reglez un egalizor",egalizorul de la Samsung are frecventa de la 100Hz la 10KHz,lipsesc chiar frecventele cele mai importante-bass-ul 20-100Hz si inaltele 10Kz-18Kz.Sigur,exista solutia unui sistem de sunet 5.1 digital DTS, insa acestea sunt foarte scumpe,costa aproape cat televizorul.
Pana una alta,ca sa am sonorizare de calitate,am scos de la pastrare sculele de acum un sfert de veac, statia ruseasca si boxele unitra,le-am legat la calculator si pot sa spun ca e peste multe sisteme de sunet actuale.
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Cu o stație stereo și niște boxe chiar și vechi... că nu are importanță... ideea este să redea plaja de frecvențe. Egalizatorul TV-ul există dar eu unul nu m-am folosit niciodată de el, tocmai că dacă vreau sunet calumea, deci SUNET, dau drumu la stația stereo. Am un Technics SU-V620, de mulți ani... made in Japan. Dă clasă și în prezent. De crăciun am pus muzică că am vrut calitate și normal că-ți vine să petreci.
Am să modific mesajul tău anterior pentru a nu da posibilitatea de replică că nu are sens. Eu am înțeles și am încercat să păstrez discuția în limite acceptabile.
alin2o
Curios

Post by alin2o »

Referitor la sunet,am reusit sa-mi iau un receiver digital audio cu DTS ,intrare optical digital,putere 5 x 100 watt rms ,si pot sa spun ca e o experienta deosebita sa vezi si sa auzi un film sau un concert live cu DTS.
adi_krusell
Expert

Post by adi_krusell »

Poti sa ne spui exact modelul receiver-ului si cateva pareri despre el ?
Multumim.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
alin2o
Curios

Post by alin2o »

Da ,am luat o "vechitura" din talcioc un Sony STR_DE545 ,diferenta fata de un sistem clasic de home cinema care imparte sunetul pe frecvente,subwoofer care duce "greul "puterii ,si sateliti care redau medii-inalte la putere mult mai mica, receiverul scoate aceiasi putere si banda de frecvente pe toate 5 boxele.
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Cat ai dat pe receiver?
alin2o
Curios

Post by alin2o »

Am dat 150 ron fara telecomanda si fara boxe ,avea un defect la potentiometru de volum pe care l-am schimbat.L-am probat pe 4 boxe pe intrare optical si merge bestial.Cum am doar 2 boxe de putere trebuie sa-mi mai iau inca 2 plus una centrala.
Post Reply