Cum ma duc la un anumit moment din film in player la F6400

Ai o întrebare? Nu ai găsit răspunsul pe forum? Nu ştii unde să întrebi? Postează aici.
Diverse probleme şi discuţii punctuale.
Atenţie: este posibil ca întrebările să fie mutate pe topicurile corespunzătoare.
bogdanvursu
Nou pe forum

Cum ma duc la un anumit moment din film in player la F6400

Post by bogdanvursu »

Salut,

Am un F6400 pe care ma uit la filme de pe calculator prin DLNA. Am o problema foarte mare cu player-ul integrat: nu pot sa ma duc unde vreau eu in film. Pot sa faca fast forward / rewind cate 10 secunde (sau cat o fi) cu scroll-ul de pe telecomanda, dar nu pot sa ma duc direct la mijlocul filmului.
Nu am incercat cu mouse wireless, dar nu cred ca merge. Are cineva vreo idee?

Si inca o problema: am folosit Media Player-ul din Windows ca DLNA server pana am vazut ca nu imi ia titrarile. Apoi am instalat un server de la Samsung, ceva cu All Share care merge bine. Problema mea e ca inca imi apare in meniul televizorului Media Player-ul ca server, desi l-am dezactivat din calculator. Mai exact imi apare si in All Share. Aveti idee ce ar trebui sa fac ca sa il opresc? Bine... asta e mai mult problema de Windows Media Player, decat de TV.

Multumesc
Aleks
Interesat

Re: Cum ma duc la un anumit moment din film in player la F64

Post by Aleks »

Salut,

Ba se poate daca faci exact asa:
Tools - Cautare(lupa)- Cautare bara de timp
De acolo te duci unde vrei tu in film.
Mai poti schimba din cautare filmul, fara sa iesi din player.

Bafta.
40ES5500
32F5300
32F5300
bogdanvursu
Nou pe forum

Post by bogdanvursu »

Interesant. Eu m-am uitat prin meniu si nu am vazut nimic asemanator, dar am sa incerc zilele astea. Sper sa mearga la filme redate de pe DLNA, dar am sa incerc si prin DLNA si prin USB.
bujulache
Interesat

Post by bujulache »

Poti sa imi detaliezi putin procedura cum rulezi filmul prin DLNA? Iti trebuie neaparat WIN 7 instalat?
Aleks
Interesat

Post by Aleks »

Trebuie sa instalezi un mediaserver cu care share-uiesti tot ce vrei din domeniul filme, muzica si foto.
Iti recomand Serviio pentru ca este cel mai stabil din toate.
Vezi ca trebuie sa fie pe aici pe forum sau pe net un tutorial de setare Serviio.
Si da, eu am doua tv-uri seria F si merge sa parcurgi filmul asa cum ti-am spus mai sus.
Cand apesi butonul tools iti apare o bara de unelte la baza ecranului si cu sagetile te duci pe semnul lupa si deschizi cele doua optiuni, de cautare a filmelor din mediaserver si de navigare prin filmul ce ruleaza.
40ES5500
32F5300
32F5300
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Prezentare mediaplayer
Poza cu optiunea pe care o cauti

Cateodata am impresia ca fac degeaba prezentarile... No offense ;)
roraly
Cunoscător

Post by roraly »

sammy wrote:Prezentare mediaplayer
Poza cu optiunea pe care o cauti

Cateodata am impresia ca fac degeaba prezentarile... No offense ;)
Scuze ca dau asa buzna pe topic, dar as vrea sa te "contrazic" putin, sammy :). Prezentarile tale sunt EXCELENT documentate si UTILE (si au poze :D). Dar exista o mica problema pentru userii comozi, cum sunt si eu, si anume depistarea/gasirea guide-ului care intereseaza pentru a rezolva relativ repede problema care te-a adus pe forum. Probabil tine si de un anume simt al orientarii pe forum, pe care recunosc ca nu il am.
De exemplu, am cautat intr-o seara acel topic (din seria F probabil), care recomanda ce model tv sa alegi in functie de nevoi (daca vrei sau nu 3D, Smart etc). Dar nu l-am mai gasit neam, si am stat un pic. Functia Search nu prea m-a ajutat, a gasit multe topic-uri dar nu cel pe care il cautam. Tot legat de Search, daca se da o cautare banala gen "cablu hdmi", rezultatul e ca am introdus cuvinte prea comune si ca au fost ignorate.
Desi ma feresc de generalizari, cred ca in general oamenii sunt comozi, asa ca de multe ori prefera sa posteze un nou topic cu problema lor. :D Nu stiu daca exista si alte metode de cautare pe forum, poate ar ajuta o varianta la functia Search, de genul topic-uri indexate dupa niste cuvinte cheie (cum e aici pozitionare in player), cu link-uri aferente. Stiu, poate vorbesc pe langa, nu stiu ce implica asta...
Sper sa nu supar pe nimeni...
UE32F5570 / BD-F5100
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Așa este. Încercăm gruparea logică a topicurilor, completate cu titluri sugestive/complete/relevante și le mai completăm cu astfel de recomandări (că tot ai zis de acel topic ca tutorial în alegerea unui TV)

(Cu search-ul nici eu nu găsesc ce vreau... Mai ușor găsesc ceva pe o listă proprie de topicuri în care caut cu search-ul de browser)
bogdanvursu
Nou pe forum

Post by bogdanvursu »

Eu sincer credeam ca nu se poate... Nici nu m-am gandit ca as putea gasi raspunsul in prezentatea ta, am zis ca e o chestiune prea specifica. Am sa citesc toata prezentarea ta sa vad ce mai invat. Am sa citesc si manualul...
Cat despre Servioo, am sa il incerc. AllShare nu imi place ca nu isi face refresh suficient de repede dupa ce apare un fisier nou.
Despre problema cealalta are cineva vreo idee?
Aleks
Interesat

Post by Aleks »

Care problema ?
Credeam ca ai primit toate raspunsurile.
40ES5500
32F5300
32F5300
Post Reply