Am un 46f5500 si nu reusesc sa schimb limba browserului, din greseala cineva a setat limba chineza .
Ma poate ajuta cineva?
Nu stiu unde e optiubra cu alegerea limbii.
Multumesc
Folosesti telecomanda tv-ului si apesi butonul MENU. Mergi cu sagetile in jos ( cele 4 nu cele cu P la mijloc) si ajungi pana la penultimul meniu de jos (Sistem). Apoi apesi butonul din mijlocul celor 4 sageti si apesi o data pe sageata dreapta dupa care iti apare un alt meniu. Aici apesi o data pe sageata in jos (pana la al doilea meniu care e Limba meniu) si aici apesi inca o data pe butonul din mijlocul celor 4 sageti. Atunci o sa vezi diverse limbi. Alegi limba dorita cu sagetile sus - jos si dupa ce esti pozitionat pe limba potrivita apesi din nou butonul din mijlocul celor 4 sageti. Asta-i tot!
La fel procedezi pentru orice alta limba.
Ce e interesant e ca la mine nu apare chineza intre limbi...
si eu am patit acelasi lucru. Nu a umblat nimeni in meniu. informatiile parca ar fi in genul heroglielor egiptene". Cu pasi mentionati mai sus nu se poate rezolva, probabil cu o resetare generala a televizorului sau un upgrade de firmware ( eu am 1111.)
Meniul e tv-ului in romana, problema e doar la browserul de net din smarthub.
In partea dreapta a barii de navigare e o rotita dintata, acolo cred ca e setarea pt limba.
V-as rugasa imi spuneti a cata optiune e alegerea limbii.
Multumesc
N-are cum sa fie in browser alta limba fata de menu. Daca e selectata romana si browserul va fi tot in romana. Daca pui engleza se schimba si browserul in engleza. Am testat si asa functioneaza.
Daca ai testat tu inseamna ca la tine asa o fi.
La mine nu era asa, erau niste caractere ciudate, am zis chineza, poate nu e nicio limba, doar niste semne ciudate.