Camera web - Neaparat Samsung?

Kit-uri tastatura & mouse wireless, ochelari 3D, hard disk-uri externe, suporturi etc.
Post Reply
LAUR
Nou pe forum

Camera web - Neaparat Samsung?

Post by LAUR »

Pentru Skype se poate folosi si o alta camera web in afara de cele dedicate? A incercat cineva si altceva?
Edido
Experimentat

Re: Camera web - Neaparat Samsung?

Post by Edido »

Nu se poate folosi nici o alta camera...doar cea Samsung dedicata
40ES6800 - Argintiu
dieselpower
Interesat

Post by dieselpower »

Intre timp ati mai incercat alte modele de webcam non Samsung? Avem vreo sansa sa apara una compatibila,la un pret rezonabil?
Samsung UE32F6400 SMART TV
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Nu am încercat și nu a apărut cineva care să confirme că, camera X funcționeză. Pe partea de adaptor wireless au fost la un moment dat ceva adaptoare ce puteau fi modificate (este cineva în secțiunea vânzări care cred că face asta) dar la camere web chiar nu am găsit.

Este ceva secțiune F pe site-ul samygo, cu wiki pentru seria F, dar nu este ceva pentru cameraweb. Nu pun link pentru că cei de acolo nu "se pupă" cu politica (legală) Samsung ;)
bento
Informat

Post by bento »

dieselpower wrote:Intre timp ati mai incercat alte modele de webcam non Samsung? Avem vreo sansa sa apara una compatibila,la un pret rezonabil?
samsung vrea sa mearga pe compatibilitatea si linkuirea propriilor produse intre ele. Asa ca iti recomand tot samsung, ca sa nu ai dureri de cap si sa te trezesti ca ai achizitionat inutil un alt produs incompatibil.
Post Reply