Actualizare automata grila programe la un tv Samsung

2013
Post Reply
dacianova
Nou pe forum

Actualizare automata grila programe la un tv Samsung

Post by dacianova »

Salut,

Sunt nou pe acest forum si am cautat raspuns la o intrebare dar n-am gasit (poate n-am cautat bine :)). Exista cumva vreo setare la un tv F7000 prin care sa-si actualizeze automat grila de programe fara sa-i mai dau eu scanare?
Intreb asta deoarece inainte am avut un Sony care isi introducea automat canalele noi bagate in grila de operator fara sa-mi modifice grila. Le punea la coada grilei. M-am tot uitat prin setarile Samsung-ului dar n-am gasit nicaieri (poate nu m-am uitat bine)
Daca stie cineva si ma poate ajuta ii multumesc anticipat :))
sammy
Reviewer

Re: Actualizare automata grila programe la un tv Samsung

Post by sammy »

Salut, eu nu știu să se poată așa ceva.
La Sony aveai ceva opțiune să caute canalele ce nu sunt deja în grilă sau apăreau de la sine în coada listei? Întreb asta ca nu cumva frecvențele canalelor nememorate să corespundă întâmplător cu frecvența setată pe un canal al TV-ului.
dacianova
Nou pe forum

Post by dacianova »

sammy wrote:Salut, eu nu știu să se poată așa ceva.
La Sony aveai ceva opțiune să caute canalele ce nu sunt deja în grilă sau apăreau de la sine în coada listei? Întreb asta ca nu cumva frecvențele canalelor nememorate să corespundă întâmplător cu frecvența setată pe un canal al TV-ului.
Apareau automat. Avea o optiune de actualizare automata a listei. Cand gasea unul nou il punea in coada. Eu nu stateam sa caut. Ma uitam la coada listei si vedeam daca au mai aparut ceva canale.
Si facea asta fara sa-mi strice ordinea in care aranjam eu grila.
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Asta-i o chestie foarte faină. Mi-ar place să pună și cei de la Samsung o opțiune de genul... Chiar util!
Post Reply