Instalare HBO GO
Re: Instalare HBO GO
Păreri despre cât de omenește poți viziona un film?... mă refer la întreruperi, rezoluție. Cât costă un abonament?
- adi_krusell
- Expert
Lista operatorilor care ofera acces la "HBO GO": http://www.hbogo.ro/operators.aspx. Din pacate, RDS nu se afla, pentru moment, pe aceasta lista.
Pretul abonamentului este in jurul valorii de 10 lei/luna (in functie de operator), dar nu va puteti abona decat daca aveti si pachetul "MAXPAK".
Continutul poate fi urmarit pe PC, iOS, Android sau SmartTV. Un cont, ofera acces pentru 4 terminale simultan.
HBO GO, nu este disponibil in HD.
Pretul abonamentului este in jurul valorii de 10 lei/luna (in functie de operator), dar nu va puteti abona decat daca aveti si pachetul "MAXPAK".
Continutul poate fi urmarit pe PC, iOS, Android sau SmartTV. Un cont, ofera acces pentru 4 terminale simultan.
HBO GO, nu este disponibil in HD.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
Salut,
Si mie imi este util acest topic.
Am acces la aplicatia HBO GO, prin operatorul UPC, dar am probleme cu vizualizarea subtitrarii. Am descris mai bine problema pe acest thread
Daca ma poate cineva ajuta, orice sfat este binevenit.
Si mie imi este util acest topic.
Am acces la aplicatia HBO GO, prin operatorul UPC, dar am probleme cu vizualizarea subtitrarii. Am descris mai bine problema pe acest thread
Daca ma poate cineva ajuta, orice sfat este binevenit.
UE32F5570 / BD-F5100
Ceva vesti cu HBO Go prin RDS? Cica "negociaza" pretul de prin octombrie...
Samsung UE40ES5700s