Ce stii dupa sugestile care sunt scrise aici pe forum cei de la Samsung crezi ca le pot lua in considerare.
Sau trimite forumul noi sugestii si ideei, pentru ce isi doresc clienti de la un televizor si ce le poate oferi.
Daca sau trimis sugesti noi catre Samsung de catre forum si care ar fi acele sugesti recomandate.
Daca le poti enumera cine stie poate apar in 2014 in Seria G.
32F6800 - Intrebari
Re: 32F6800 - Intrebari
Nu am cumparat 32F6800 dar dupa mine este bine sa-l vezi fata in fata ce vrei sa cumperi.
Eu prefer sa mai astept pana in 2014 nu-i capat de tara pana atunci vreau sa vad, ce mai apare nou in seria G (2014) daca apare.
Pana atunci ma documentez, noroc cu sammy asa mai aflam -/+ de la televizoare.
Ce nu imi place ce este acum la TV LED conturul imaginilor Pixelata. (de aceea spun sa il vezi fata in fata si eventual sa da-i Play la filme muzica dupa stick-ul tau asa vei stii ca vei fi multumit de el din magazin)
CMR este foarte important dupa mine (multi spun ca CMR 400 este 100Hz Reali) daca nu apare noi artifici in 2014.
Tocmai de aceea astept seria G in 2014 se vedem va fi tot la fel sau cu plusuri fata de ce este acum.
Dupa mine este regula lui trei ca sa iasa ceva foarte bun.
CES International (7 January 2014)
7 January 2014 Atunci vor aparea noutatile la TV si la noi vor aparea produsele prin Martie deci inca 5 luni.
http://www.cesweb.org/about-ces.aspx
Eu prefer sa mai astept pana in 2014 nu-i capat de tara pana atunci vreau sa vad, ce mai apare nou in seria G (2014) daca apare.
Pana atunci ma documentez, noroc cu sammy asa mai aflam -/+ de la televizoare.
Ce nu imi place ce este acum la TV LED conturul imaginilor Pixelata. (de aceea spun sa il vezi fata in fata si eventual sa da-i Play la filme muzica dupa stick-ul tau asa vei stii ca vei fi multumit de el din magazin)
CMR este foarte important dupa mine (multi spun ca CMR 400 este 100Hz Reali) daca nu apare noi artifici in 2014.
Tocmai de aceea astept seria G in 2014 se vedem va fi tot la fel sau cu plusuri fata de ce este acum.
Dupa mine este regula lui trei ca sa iasa ceva foarte bun.
CES International (7 January 2014)
7 January 2014 Atunci vor aparea noutatile la TV si la noi vor aparea produsele prin Martie deci inca 5 luni.
http://www.cesweb.org/about-ces.aspx
Salut. Detin si eu de aproape 2 luni un 32F6800 si nu stiu daca televizorul asta stie sa faca inregistrari pe stick usb sau hdd pe usb? N-am gasit pe nicaieri in meniu vreo optiune de inregistrare si nici pe telecomanda lui nu apare butonul rosu de "rec". A doua nemultumire pe care o am, este subtitrarea de la mediaplayer, mult prea mica! Este setata pe "mare" dar tot prea mica se vede in comparatie cu subtitrarile de la posturile TV. La cati bani costa acest tv, ar trebui sa aiba o plaja mai mare de marimi pentru subtitrare, nu doar mica, medie si mare, diferente aproape insesizabile intre ele. Mi-ar fi placut sa mai aiba si optiuni de schimbare a culorii subtitrarii sau posibilitatea de a adauga un background mai mult sau mai putin transparent, ceva in genul cum este subtitrarea de la programul History HD. De multe ori cand vizionez un film cu imagini cu mult alb in cadru, subtitrarea devine aproape imposibil de citit! 

"Ce nu au făcut? La ce nu s-au gândit?"...