ma puteti ajuta si pe mine intro problema as fiii foarte interesat sa instalez aplicatia plex pe smart tvul meu da du stiu cum daca se poate sa obtin o indrumare
Edit reason: OFFTOPIC
Monitor/TV LED Samsung T24B750 - Nu merge web broswer
Re: Monitor/TV LED Samsung T24B750 - Nu merge web broswer
Last edited by sammy on 13 Sep 2013, 22:41, edited 2 times in total.
Reason: off-topic
Reason: off-topic
- adi_krusell
- Expert
ON: Pentru instalarea aplicatiei "Plex", intra in "Samsung Apps", apoi mergi la sectiunea "Video". Aici vei gasi aplicatia. Dai"Enter" pe ea, apoi "Descarcare" si urmezi pasii. Aplicatia instalata o vei gasi in "Smart Hub".
Pentru a folosi aplicatia, este necesar sa instalezi si sa rulezi in retea "Plex Media Server".
Succes.
OFF: Rugamintea este sa nu postezi acelasi mesaj de mai multe ori in sectiuni diferite. Multumesc pentru intelegere.
Pentru a folosi aplicatia, este necesar sa instalezi si sa rulezi in retea "Plex Media Server".
Succes.
OFF: Rugamintea este sa nu postezi acelasi mesaj de mai multe ori in sectiuni diferite. Multumesc pentru intelegere.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
iar probleme , acelas monitor doar ca am probleme cu wirlessu face fite cateodata nu vede nici o retea nimic cici unn ruter nimic si dupa mai multe restarturi merge , iar alta data daca nu se conecteaza lanet isi da singur restart dupa vreo 2,3 min iar de la ultima mentenanta a celor de la samsung miau disparut aplicatile si nu au mai aparut la loc vreo sugestie la problemele intampinate?
deazamagitor samsung , intr-un final am merd cu tv ul la service modulul wirless este stricat dupa 3 luni de folosinta sau poate asa o fi fost de cand o venit dar o mers smart hubul nu exista soft update nimic nafara de manual pt modelul meu nici pentru cei de la service chiar si asa mai departe daca continua tot asa nu e de bine pt mine o sa stea mai mult la service de cat la mine, o saptamana miau spus ca tra sa astepte modulul wirles pana il trimit cei de la samsung