Vreau sa imi cumpar un SSD, sa zicem de 500 lei. M-am orientat catre asta Solid State Drive (SSD) Samsung 840 EVO Basic, 2.5inch, 120GB, SATA III Pret sau asta Solid-State Drive (SSD) Intel 530 Series, 2.5inch, 120GB, SATA3, SSDSC2BW120A401. Ce sa aleg?
Ceva pareri sau alte propuneri va rog.
Ce SSD să aleg? Ce recomandați să cumpăr?
-
- Tehnician
Ce SSD să aleg? Ce recomandați să cumpăr?
32ES6800,40JU6500,49Q7F
Re: Ce SSD sa aleg? Ce recomandati sa cumpar?
Eu am cumpărat două de astea: Flash SSD Kingston V300 2.5inch, 120GB, SATA 3 anul trecut de Black Friday și de atunci funcționează non-stop... deci non-stop în RAID 1, pe Synology, unde compatibilitatea nu era 100% asigurată, pentru că aceste modele nu figurau pe site-ul producătorului de NAS.
Am vrut și eu să iau inițial Samsung, însă erau puține modele menționate ca și compatibile iar Kingston-ul era mai pe aproape.
Le recomand prin prisma fiabilității...
Am vrut și eu să iau inițial Samsung, însă erau puține modele menționate ca și compatibile iar Kingston-ul era mai pe aproape.
Le recomand prin prisma fiabilității...
-
- Tehnician
Re: Ce SSD să aleg? Ce recomandați să cumpăr?
Pe ala am vrut sa il pun ca a-3-a varianta ...dar am zis sa aleg dintre Samsung si Intel cica is cele mai fiabile...
32ES6800,40JU6500,49Q7F
Când am căutat eu informații despre SSD-uri, Intel era catalogat drept cel mai OK... Dar apar serii și serii și clasamentul se mai schimbă. Eu pot zice că pe mine nu m-au dezamăgit nici aceste Kingston-uri și nici SSD-ul ce-l am în laptop, un Corsair F60, dar un amic care și-a luat și el un F60 în aceeași perioadă, l-a trimis la garanție recent - a crăpat ssd-ul.
Despre Kingston, o mică corecție: ale mele sunt V200+ și au statusul smart cam așa: Au acel Raw read error imens... dar valorile SMART sunt interpretabile.
Despre Kingston, o mică corecție: ale mele sunt V200+ și au statusul smart cam așa: Au acel Raw read error imens... dar valorile SMART sunt interpretabile.
@cristiboss70 - SSD Intel la pret redus.
-
- Tehnician
Tarziu ...am luat deja samsungul 840 evo 120 Gb(450 lei)...e si instalat merge brici...cu toate ca as putea sa il returnez si sa iau intel-ul dar nu ma mai complic...
32ES6800,40JU6500,49Q7F
Așa nu, nu merită să te complici. Văd niște performanțe de top. 511 MB/s la read, not bad!