Da, am luat 32F5000.
Eu fac comparatie cu vechiul TV, un Toshiba care vedea canalele digitale "lacrima"
Mai incerc si maine. TV-ul nu e la mine, e la parinti
Am si eu o problema cu un EH5300. nu ma pot conecta la net....am facut tot ce este posibil omeneste....NIMIC......iP AUTOMAT, MANUAL, RESTARTURI ....nimic, Tv vede cablu de retea da nu se poate conecta.......dau o bere care imi zice ceva util......Cu stima
Salut.
Presupun ca televizorul este conectat prin cablu UTP la un router. Mai ai alte dispozitive conectate la acel router (PC, laptop, etc.)? Daca da, acestea se conecteaza la internet? Verfica si conexiunile si cablul dintre TV si router, eventual schimba si portul LAN. Verifica si daca nu cumva ai active ceva protectii la router (filtrare pe MAC, etc.).
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic. Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
Mai am conectat un PC la router si merge.....doua telefoane prin wi fi merg fara probleme....cablu e verificat.....numai ca nu vrea sa mearga ......router-ul vede TV....dar NIMIC
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic. Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Ce model de router folosesti? Problema pare sa fie de la el. Ai incercat sa conectezi TV-ul la alt port?
am incercat toate porturile, e un edimax br6228nS......mentionez ca acum vreo 3 luni cand l-am mai conectat la acelasi router a mers....dar acuma nu mai vrea de nici o culoare....cineva mi-a zis ca e posil sa fie bushita placa de retea din tv?....sper sa nu deranjez prea mult .....eu nici nu prea ma pricep de aia pun asa de multe intrebari
E greu de spus. Mai poti incerca o resetare generala a TV-ului si eventual un alt router. E posibil sa fie si de la TV.