Samsung 32F6400 UE32F6400 Review Pret Pareri (F6400)
Fisiere avi mkv fara subtitrare de pe Serviio
Salut!
Am si eu o problema referitoare la rularea fisierelor de tip avi respectiv mkv, in sensul ca nu imi afiseaza subtitrarea, mai mult nici nu mi se afiseaza submeniul referior la "subtitle settings" cel din meniul "tools" al televizorului.
Acesta situatie se intampla NUMAI in conditiile in care fisierele media sunt rulate prin retea LAN de pe un pc cu Serviio media server instalat.
Daca conectez un hdd extern sau un stick usb direct la porturile televizorului, totul e ok, apare si meniul de "subtitle settings" astfel ca pot seta si marimea fonturilor pentru subtitrare (small, medium, large).
Televizorul este Samsung ue32F6400, legat la LAN prin cablu de retea, nu wirelless.
Eu banuiesc ca e o problema de Serviio, dar nu sunt sigur, va intreb si pe voi daca v-ati intalnit cu situatia asta si daca da ce rezolvare ati gasit?
Multumesc!
Am si eu o problema referitoare la rularea fisierelor de tip avi respectiv mkv, in sensul ca nu imi afiseaza subtitrarea, mai mult nici nu mi se afiseaza submeniul referior la "subtitle settings" cel din meniul "tools" al televizorului.
Acesta situatie se intampla NUMAI in conditiile in care fisierele media sunt rulate prin retea LAN de pe un pc cu Serviio media server instalat.
Daca conectez un hdd extern sau un stick usb direct la porturile televizorului, totul e ok, apare si meniul de "subtitle settings" astfel ca pot seta si marimea fonturilor pentru subtitrare (small, medium, large).
Televizorul este Samsung ue32F6400, legat la LAN prin cablu de retea, nu wirelless.
Eu banuiesc ca e o problema de Serviio, dar nu sunt sigur, va intreb si pe voi daca v-ati intalnit cu situatia asta si daca da ce rezolvare ati gasit?
Multumesc!
Re: Samsung F6400 (32, 40, 46, 50, 55 inch)
Scoate bifa de pe optiunea "Hide extension for known file types" din Windows Explorer. Fisierul de subtitrare sa aiba nume identica cu cel de MKV, adica atentie si la majuscule. Extensia SRT sa fie... In rest...
Incearca asa cum zic, poate se rezolva.
Incearca asa cum zic, poate se rezolva.
Buna ziua tuturor
Sunt interesat de achizitionarea unui astfel de TV. Review-ul este excelent dar cum asta e un forum mai merg niste intrebari
Conectarea se face printr-un simplu cablu de retea cu mufe RJ-45 , bag cablu in router intr-un port LAN respectiv in Tv si gata ? Pare intrebare mai de Pacala
dar nu am avut pana acum tv smart.Daca conteaza am net 100 mb de la Romtelecom si routerul lor Huawei HG655b
Sunt probleme cu redarea unor posturi din reteaua DIGI ? Sunt abonat dth la ei si parca erau niste discutii pe forum.
Tv -ul vad ca are DVC-T/C , decodeaza MPEG4 sa prinda posturi HD ? ( la Digi satelit HD-ul a ramas in vesnicul raspuns „in curand” )
Nu am momentan vreun hard extern dar am un stick usb 3.0 de 32gb , il pot folosi pt „alimentarea” cu filme a tv-ului sau nu prea e recomandat ?
Aplicatiile cum se misca ? Ma intereseaza cele gen YouTube , Voyo (am primit oferta de 1 an gratuit la prelungirea contractului de net) PeTeava. Nu am pretentii absurde (oricum din video-uri tv se misca neasteptat de bine pe net) dar ar fi ok ca astfel de app sa fie mereu la un nivel decent
Ce tip de panel are tv-ul IPS , VA ? Nu am gasit date ?
Varianta de 32inch nu are ochelari 3d? Ochelarii SSG-P5100 sunt ok ? ( Nu mor dupa 3d dar parca sa fie degeaba ghidusia
si am vazut un pachet tv+ei la evomag) Apropo Evomagul este de incredere , nu am mai luat de la ei si cam au pretul cel mai bun momentan.
Am vazut ceva review-uri , o sa incerc sa il vad si in magazin dar cert este ca Samsung-ul imi place cel mai mult din vreo 3 televizoare ce le urmaresc.
Multumesc anticipat celor ce vor scrie cateva randuri drept raspuns
Sunt interesat de achizitionarea unui astfel de TV. Review-ul este excelent dar cum asta e un forum mai merg niste intrebari

Conectarea se face printr-un simplu cablu de retea cu mufe RJ-45 , bag cablu in router intr-un port LAN respectiv in Tv si gata ? Pare intrebare mai de Pacala

Sunt probleme cu redarea unor posturi din reteaua DIGI ? Sunt abonat dth la ei si parca erau niste discutii pe forum.
Tv -ul vad ca are DVC-T/C , decodeaza MPEG4 sa prinda posturi HD ? ( la Digi satelit HD-ul a ramas in vesnicul raspuns „in curand” )
Nu am momentan vreun hard extern dar am un stick usb 3.0 de 32gb , il pot folosi pt „alimentarea” cu filme a tv-ului sau nu prea e recomandat ?
Aplicatiile cum se misca ? Ma intereseaza cele gen YouTube , Voyo (am primit oferta de 1 an gratuit la prelungirea contractului de net) PeTeava. Nu am pretentii absurde (oricum din video-uri tv se misca neasteptat de bine pe net) dar ar fi ok ca astfel de app sa fie mereu la un nivel decent
Ce tip de panel are tv-ul IPS , VA ? Nu am gasit date ?
Varianta de 32inch nu are ochelari 3d? Ochelarii SSG-P5100 sunt ok ? ( Nu mor dupa 3d dar parca sa fie degeaba ghidusia

Am vazut ceva review-uri , o sa incerc sa il vad si in magazin dar cert este ca Samsung-ul imi place cel mai mult din vreo 3 televizoare ce le urmaresc.
Multumesc anticipat celor ce vor scrie cateva randuri drept raspuns
Da. Cablu normal de retea. Routerele mai noi stiu sa se descurce si cu cablu cross-over (dar nu cred ca ai cablu de asta oricum). Atentie la routerul de la romtelecom - are probleme cu portul pe care se transmite DLNA. Cred ca este blocat portul. Apoi daca routerul nu are activat DHCP, trebuie sa aloci un IP manual TV-ului. Din nou, nu cred ca este cazul la tine.Kindle wrote:Conectarea se face printr-un simplu cablu de retea cu mufe RJ-45 , bag cablu in router intr-un port LAN respectiv in Tv si gata ?
Toata chestia este daca ai sau nu transmisie digitala fara a utiliza decodorul lor. Deci cabl coaxial direct in TV si lasi DVB-C-ul TV-ului sa-si faca datoria.Kindle wrote:Sunt probleme cu redarea unor posturi din reteaua DIGI ? Sunt abonat dth la ei si parca erau niste discutii pe forum.
Da, decodeaza MPEG4, care practic este standardul pentru transmisiile HD.Kindle wrote:Tv -ul vad ca are DVC-T/C , decodeaza MPEG4 sa prinda posturi HD ? ( la Digi satelit HD-ul a ramas in vesnicul raspuns „in curand” )
Desigur. USB 3.0 este compatibil cu USB 2.0 oricum. TV-ul are USB 2.0.Kindle wrote:Nu am momentan vreun hard extern dar am un stick usb 3.0 de 32gb , il pot folosi pt „alimentarea” cu filme a tv-ului sau nu prea e recomandat ?
Cu youtube sunt probleme ca aplicatie... Foloseste insa youtube in browser. Voyo nu ma intereseaza.Kindle wrote:Aplicatiile cum se misca ? Ma intereseaza cele gen YouTube , Voyo
Se vede bine, ce mai conteaza?Kindle wrote:Ce tip de panel are tv-ul IPS , VA ? Nu am gasit date ?
Orice pereche de ochelari 3D activi de la Samsung.Kindle wrote:Varianta de 32inch nu are ochelari 3d? Ochelarii SSG-P5100 sunt ok ?
Eu am incredere in evomag, chiar daca emag-ul detine suprematia... inca.Kindle wrote:Apropo Evomagul este de incredere , nu am mai luat de la ei si cam au pretul cel mai bun momentan.
Succes.
Multam de info
Conectica usoara ,foarte bine, keep it simple este o deviza care imi place
Panelul pare a fi VA , stick-ul stiu ca este compatibil , ma gandeam daca e practica treaba sa te tot plimbi cu usb-ul in brate sau sa nu busesti ceva la tv
Nici pe mine nu ma intereseaza Voyo dar l-am primit gratuit o vreme si cum pretul mi se pare corect
doream sa stiu daca merge
Sa inteleg bine (da stiu sunt tare de cap
) decodand MPEG4 pot sa prind posturile hd care sunt la liber , fara antena suplimentara sau decodoare sau alte dracovenii ?
P.S : Doamne cat marketing si cate informatii si recenzii contradictorii pe net , nu am mai studiat asa de la licenta
Conectica usoara ,foarte bine, keep it simple este o deviza care imi place

Panelul pare a fi VA , stick-ul stiu ca este compatibil , ma gandeam daca e practica treaba sa te tot plimbi cu usb-ul in brate sau sa nu busesti ceva la tv
Nici pe mine nu ma intereseaza Voyo dar l-am primit gratuit o vreme si cum pretul mi se pare corect

Sa inteleg bine (da stiu sunt tare de cap

P.S : Doamne cat marketing si cate informatii si recenzii contradictorii pe net , nu am mai studiat asa de la licenta

Decodorul DVB-C al TV-ului inlocuieste cu succes decodorul Humax de la RDS. Problema a fost decodarea canalelor care nu sunt free... pana acum cand RDS furnizeaza carduri CI/CI+. Deci vine cablu de la ei, cablu simplu, coaxial, dar pe care se transmite si semnal digital, nu doar analogic. Si cu un card CI de la ei, avem si HBO pe digital si Digi Film HD, plus toate canalele free care sunt pe digital, HD sau non-HD. Sweet isn't it? 

-
- Nou pe forum
Salut.
Puteti sa imi spuneti va rog daca la acest televizor functioneaza PIP, una din imagini sa fie luata de pe CI+ iar cealalta de pe decodorul propriu al televizorului? Ma intereseaza in special cind sint meciurile din Champions League.
Am citit pe la pag.10 ca ar merge PIP de pe Humax prin HDMI iar cea de a doua imagine din DVB-C. Daca predau Humax-ul si iau CI+, pot face PIP cum am aratat mai sus?
Multumesc anticipat.
PS: inca nu am TV-ul dar ma bate gindul sa il cumpar... poate prind ceva de Black Friday.
Puteti sa imi spuneti va rog daca la acest televizor functioneaza PIP, una din imagini sa fie luata de pe CI+ iar cealalta de pe decodorul propriu al televizorului? Ma intereseaza in special cind sint meciurile din Champions League.
Am citit pe la pag.10 ca ar merge PIP de pe Humax prin HDMI iar cea de a doua imagine din DVB-C. Daca predau Humax-ul si iau CI+, pot face PIP cum am aratat mai sus?
Multumesc anticipat.
PS: inca nu am TV-ul dar ma bate gindul sa il cumpar... poate prind ceva de Black Friday.
- adi_krusell
- Expert
Salut.
Nu merge.. CAM-ul are doar rolul de a decoda canalele TV care nu sunt transmise la liber, nu este un tuner separat. Poti folosi functia PIP, doar cu decodorul extern (prin HDMI), sau la un televizor cu doua tunere.
Nu merge.. CAM-ul are doar rolul de a decoda canalele TV care nu sunt transmise la liber, nu este un tuner separat. Poti folosi functia PIP, doar cu decodorul extern (prin HDMI), sau la un televizor cu doua tunere.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
-
- Nou pe forum
Multumesc pentru raspuns.
Deci as putea intelege (din ce am citit pe acest topic) ca pot urmari simultan doua meciuri care se transmit pe posturi diferite, unul receptionat prin DVB-C iar celalalt prin Humax HD?
Dar as putea urmari un meci in imaginea mica in timp ce pe imaginea mare ruleaza un film de pe stick, hard extern sau calculator?
Imi cer scuze pentru insistenta cu PIP dar am si un TV Samsung, CRT, mare si foarte greu pe care il mai tin doar pentru PIP; in el intra doar cablul RDS dar vad doua meciuri in acelasi timp (doua tunere).
Deci as putea intelege (din ce am citit pe acest topic) ca pot urmari simultan doua meciuri care se transmit pe posturi diferite, unul receptionat prin DVB-C iar celalalt prin Humax HD?
Dar as putea urmari un meci in imaginea mica in timp ce pe imaginea mare ruleaza un film de pe stick, hard extern sau calculator?
Imi cer scuze pentru insistenta cu PIP dar am si un TV Samsung, CRT, mare si foarte greu pe care il mai tin doar pentru PIP; in el intra doar cablul RDS dar vad doua meciuri in acelasi timp (doua tunere).
- adi_krusell
- Expert
Exact. Poti folosi PIP pentru vizionarea a doua posturi TV diferite, unul receptionat de tunerul televizorului si altul de decodorul extern, acesta din urma, fiind conectat la TV prin HDMI.
Nu poti folosi PIP pentru a vedea un post TV in acelasi timp cu un film rulat pri USB sau LAN. In schimb, daca ai un PC (laptop) cu iesire HDMI, atunci poti sa vezi un film si un program TV in acelasi timp.
Nu poti folosi PIP pentru a vedea un post TV in acelasi timp cu un film rulat pri USB sau LAN. In schimb, daca ai un PC (laptop) cu iesire HDMI, atunci poti sa vezi un film si un program TV in acelasi timp.
Last edited by sammy on 28 Oct 2013, 08:53, edited 1 time in total.
Reason: Am scos in evidenta raspunsul
Reason: Am scos in evidenta raspunsul
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505