40F6400 - Probleme cu aplicatia Youtube

Probleme semnalate, prezente la mai multe (sau toate) modelele acestei serii.
Post Reply
marius.chiru
Nou pe forum

40F6400 - Probleme cu aplicatia Youtube

Post by marius.chiru »

Salutare tuturor,
De ieri am intrat in posesia unui televizor din seria F6400 si am o oarecare problema (nu stiu daca intr-adevar este o problema sau nu): aplicatia youtube functioneaza foarte greu.
Adica trebuie sa astept cam 30-40 sec sa se incarce, iar apoi totul este foarte lent - navigarea prin meniul aplicatiei destul de greoaie (apas pe tastele de la telecomanda si actiunea are efect abia dupa cateva secunde bune), nu mai zic de meniul de search, pe care nu am reusit sa-l folosesc deloc datorita faptului ca face un fel de instant search si pana se "actualizeaza" rezultatele trece destul de mult timp..
Intrebarea mea este daca aplicatia este asa de "proasta" sau problema este de la mine, si in cazul acesta, ce ar trebui sa fac.
Precizez ca am facut up-date de firmware (mi-a aparut pe ecran si s-a up-datat la vers 1111 daca nu ma insel).
Multumesc.
adi_krusell
Expert

Re: Youtube pe 40F6400

Post by adi_krusell »

Salut.
Nu este nicio problema la tine. Ultimul update al aplicatiei este de vina. Mai poti citi despre asta in acest topic.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
sammy
Reviewer

Re: 40F6400 - Probleme cu aplicatia Youtube

Post by sammy »

marius.chiru wrote:aplicatia este asa de "proasta" sau problema este de la mine
Varianta cu "proasta". Ar trebui sa apara un update cat de curand.
marius.chiru
Nou pe forum

Post by marius.chiru »

Multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
Sper sa se rezolve problema.
mariusg
Nou pe forum

Post by mariusg »

am un f4510 si merge foarte greu doar cu versiunea https://www.youtube.com/tv#/browse.Merge voyo f bine,seenow merge bine.Indiferent de conexiune,si wireless sau cablu,are aceleasi deficiente la incarcare.Si pe browser merge destul de greu,adica la deschiderea paginilor.Intrebare, sa-i fac update?
Post Reply