Am uitat să verific. M-am luat cu alte treburi...sammy wrote:Dau o fuga pana la F5500. Sa nu aiba F5300 PIP?
Samsung 32F6400 UE32F6400 Review Pret Pareri (F6400)
Re: Samsung F6400 (32, 40, 46, 50, 55 inch)
Multumesc de raspuns.
Ai dreptate in semnatura apare 32ES5500, tv pe care il detin.
Intrebarea pentru F6400 era pentru fratele meu care detine acest model, am sa incerc sa vad ce iesiri are receiver-ul lui si poate reusesc.
Ai dreptate in semnatura apare 32ES5500, tv pe care il detin.
Intrebarea pentru F6400 era pentru fratele meu care detine acest model, am sa incerc sa vad ce iesiri are receiver-ul lui si poate reusesc.
32ES5500
-
- Nou pe forum
Salut,
Am achizitionat de curand un hdd extern (model HDD Extern WD My Passport Essential 3.0 Gen2 1TB 5400RPM Blue) iar TV-ul nu il recunoaste.
La hdd scrie ca este compatibil cu usb 2.0 la fel ca TV dar nu inteleg care este problema. Am intrebat la Samsung suport si mi-au spus sa intreb la producatorul hdd daca este compatibil cu produsele Samsung.
Are cineva o idee?
Thx,
Am achizitionat de curand un hdd extern (model HDD Extern WD My Passport Essential 3.0 Gen2 1TB 5400RPM Blue) iar TV-ul nu il recunoaste.
La hdd scrie ca este compatibil cu usb 2.0 la fel ca TV dar nu inteleg care este problema. Am intrebat la Samsung suport si mi-au spus sa intreb la producatorul hdd daca este compatibil cu produsele Samsung.
Are cineva o idee?
Thx,
Ce mă distrează răspunsurile celor de la suport... Cum adică să întrebi dacă HDD-ul este compatibil cu "produsele Samsung"?
Chiar așa au zis, sau te-ai exprimat cu aproximație.
Revenind la problemă, orice HDD cu USB 3.0 este compatibil și cu USB 2.0, este obligatoriu ca un HDD să aibă potențial pe piață. Deci sigur, orice HDD extern este compatibil cu portul USB al tv-ului.
Vezi acest post... http://samsungtv.ro/hdd-extern-wd-weste ... html#p6819 și eventual mai citește prin topic.

Revenind la problemă, orice HDD cu USB 3.0 este compatibil și cu USB 2.0, este obligatoriu ca un HDD să aibă potențial pe piață. Deci sigur, orice HDD extern este compatibil cu portul USB al tv-ului.
Vezi acest post... http://samsungtv.ro/hdd-extern-wd-weste ... html#p6819 și eventual mai citește prin topic.
-
- Nou pe forum
Acesta este raspunsul lor "De asemenea va sugeram sa contactati firma producatoare a HDD-ului dumneavoastra pentru a verifica daca acestea sunt compatibile cu televizoarele Samsung." cred ca nu am exagerat cu nimic.
Am citit in acest topic dar ma voi documenta si in cel indicat de catre tine.
Thx
Am citit in acest topic dar ma voi documenta si in cel indicat de catre tine.
Thx
Mda... deci trebuie sa functioneze.
Daca HDD-ul este recunoscut de PC/Laptop... merge si pe TV.
Daca ai continut multimedia pe el la gramada, lasa TV-ul sa indexeze.
Desigur, foloseste cablu cu care a venit hdd-ul, fara prelungitoare, si mufa de 1A al TV-ului ca port USB.
HDD-ul sa fie formatat NTFS. Daca ii nou si gol, perfect, pune un film MKV pe el si vedem ce zice.
Cred ca asta ar fi un rezumat... Banuiesc ca nu-mi scapa ceva
Daca HDD-ul este recunoscut de PC/Laptop... merge si pe TV.
Daca ai continut multimedia pe el la gramada, lasa TV-ul sa indexeze.
Desigur, foloseste cablu cu care a venit hdd-ul, fara prelungitoare, si mufa de 1A al TV-ului ca port USB.
HDD-ul sa fie formatat NTFS. Daca ii nou si gol, perfect, pune un film MKV pe el si vedem ce zice.
Cred ca asta ar fi un rezumat... Banuiesc ca nu-mi scapa ceva

-
- Nou pe forum
Aceasta a fost problema pana la urmasammy wrote:HDD parolat...:
http://samsungtv.ro/hdd-extern-wd-weste ... html#p7567

Acum a o noua intrebare....cei de la RCS-RDS vor scoate incepand cu 22 octombrie un decodor CI+ (NIAGRA) prin care vor inlocui vechile decodoare SD/HD. Intrebarea ar fi daca TV-ul are slot CI+/ tuner DVB-C.
Eu nu cred ca ar fi probleme in acest sens cu acest model.
Thx,
specialule, cat scriai acest mesaj, te uitai pe caracteristicile tv-ului si vedeai daca are sau nu; are.
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
37ES5700 & Zyxel NSA310
-
- Nou pe forum
Da, exista conector, trebuie dezlipit un abtibild in spatele caruia se afla mufele pentru conectarea cardului. Am facut si eu comanda azi, sa vedem cat de rapizi vor fi...TheSpecialOne wrote:Aceasta a fost problema pana la urmasammy wrote:HDD parolat...:
http://samsungtv.ro/hdd-extern-wd-weste ... html#p7567....multumesc mult
![]()
Acum a o noua intrebare....cei de la RCS-RDS vor scoate incepand cu 22 octombrie un decodor CI+ (NIAGRA) prin care vor inlocui vechile decodoare SD/HD. Intrebarea ar fi daca TV-ul are slot CI+/ tuner DVB-C.
Eu nu cred ca ar fi probleme in acest sens cu acest model.
Thx,