Samsung F6400 Expert Picture Settings Calibrations

Ai o întrebare? Nu ai găsit răspunsul pe forum? Nu ştii unde să întrebi? Postează aici.
Diverse probleme şi discuţii punctuale.
Atenţie: este posibil ca întrebările să fie mutate pe topicurile corespunzătoare.
Post Reply
beugen2001
Nou pe forum

Samsung F6400 Expert Picture Settings Calibrations

Post by beugen2001 »

Salutare tuturor si bine v-am gasit. Sunt posesor al unui tv samsung din seria F6400 si vin cu o rugaminte.Citesc pe multe forumuri ca un TV nu e "bun" pana nu ii faci si o calibrare,insa nu prea ma descurc,sunt printre voi unii care poate va pricepeti la asta si v-as ruga sa ma ajutati si pe mine.Folosesc TV-ul in special pentru gaming pe consola si pe langa asta tin si PC-ul pe tv imi puteti da cateva sfaturi la ce setari sa fac la imagine pentru a fi cat mai buna.
sammy
Reviewer

Re: Samsung F6400 Expert Picture Settings Calibrations

Post by sammy »

Salut. Le-ai putea încerca pe astea:
http://samsungtv.ro/setari-imagine-sune ... html#p3678

citește și mesajele anterioare.

Dar îți spun și părerea mea. Am să repet de câte ori este cazul. Imaginea potrivită este subiectivă și depinde de la persoană la persoană. Eu de exemplu prefer culori moderate spre pale, contrast puțin mai redus, sharpness reglat fin. De multe ori setezi imaginea pe un post HD, iar pe alt canal nu arată așa bine.

Succes și... bine ai venit pe forum ;)
bento
Informat

Re: Samsung F6400 Expert Picture Settings Calibrations

Post by bento »

pune l pe dinamic , eu asa il tin ..su am modificat nici o setare si se vede ok , televizoarele vin deja calibrate din fabrica…
Post Reply