A mai avut cineva problema asta? Mentionez ca i-am facut update online de software, iar fisierele le-am deschis abia dupa update, inainte nu stiu daca era aceeasi problema...
Problema cu fisierele sample 3D
Problema cu fisierele sample 3D
Pe unele fisiere mi le reda din prima, pe altele doar dupa mai multe incercari, iar pe altele deloc. De fiecare data mi se intrerupe dupa ce incarca o secunda sau mai multe din filmulet, dupa care apare crash-ul, si imi apare ceva de genul ca nu s-a sincronizat cu reteaua sau serviciul... WTF?
A mai avut cineva problema asta? Mentionez ca i-am facut update online de software, iar fisierele le-am deschis abia dupa update, inainte nu stiu daca era aceeasi problema...
Re: Problema cu fisierele sample 3D
Destul de probabil eroarea este din serverul de smart hub. Probleme temporare de conexiune. Nu cred ca tv-ul tau are probleme.
Re: Problema cu fisierele sample 3D
apeleaza la astia de la Samsung ca au plicatii cu care verifica ce numerge la TV doar prin telefon…numai ca tre sa fii in fata TV-ului