Samsung 32F6400 UE32F6400 Review Pret Pareri (F6400)

Prezentări cât mai complete ale unor modele de referinţă: F6400, F5500, F5300 etc. Alege review-ul ignorând diagonala.
sammy
Reviewer

Re: Samsung 32F6400 Review

Post by sammy »

@gabir
sammy wrote:Apoi la scanare, evident să selectezi analogue & digital şi tipul scanării să fie FULL. Scanează mult şi bine.
Bine ca te-ai lamurit...
marcel11
Nou pe forum

Post by marcel11 »

Cum pot crea comenzi rapide catre web gen protv/realitatea in modul smart,fara a mai intra in browser.
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Doar dacă găseşti ceva opţiune în browser care creează un shortcut pe desktop-ul smartului direct către pagina web. Eu nu ştiu să se poată asta.
marcel11
Nou pe forum

Post by marcel11 »

mersi
3dWARd
Curios

Re: Samsung F6400 (32, 40, 46, 50, 55 inch)

Post by 3dWARd »

Buna,

Mi-a venit si mie acest model..
L-am pus langa al meu D6530, pentru un scurt test..

Sincer sa va spun pe aceleasi setari la imagine, D6530 intrece fara dar si poate F6400, se vede diferenta, display-ul parca este ca oglinda in schimb pe F6400 zici ca e sters.. Am avut dubii inainte sa il iau, pentru ca D6530 are ULTRA CLEAR PANEL si acum Samsung pune doar la seriile premium 7xxx si 8xxxx. Deci pana la urma se vede diferenta intre ULTRA CLEAR PANEL (D6530) si fara (F6400).

Am luat noul model pentru functiile noi, wi-fi direct, bluetooth, etc si in special screen mirroring.

Am testat aceasta functie, pe un router de top, http://reviews.cnet.com/routers/asus-rt ... 10985.html cu 700 RON achizionat aici, internet RDS 100Mbps.

Pe banda 2.5Ghz, imi face un lag urat ~2-5 secunde si nici nu are aceleasi culori.. ca si cum intri pe teamviewer si setezi low quality, sa zicem de la 24biti culoare la 8biti.. ceva de genul il face.. Pe banda 5GHz merge ceva mai bine insa tot are un lag de ~1 secunda. Deci in concluzie rusine Samsung.

Sper viitor sa isi rezolve inovatiile, degeaba le scot la un stadiu in care merge foarte prost.. toata stima pt inovatii, de aceea tot pe Samsung sunt.. dar sper sa fie mai de calitate pe viitor.

Clouding nu am observat, dar TV-ul este cu mult mai gros decat D6530.

Noul meniu Smart arata bine, procesorul Dual-Core nu prea isi arata puterea fata de D6530..

Cam astea am de spus in primele 2 zile de folosinta.
sammy
Reviewer

Post by sammy »

3dWARd wrote:display-ul parca este ca oglinda in schimb pe F6400 zici ca e sters..
Ceva nu este în regulă. Ai putea să faci o poză cu ecranul? La mine, 32F6400 are ecran lucios, nu mat sau şters. Aş putea zice cu certitudine că este Clear Panel. Acuma nu ştiu dacă ULTRA dar eu nu am nicio problemă de culori, se vede chiar foarte fain.
3dWARd wrote:in special screen mirroring. Am testat aceasta functie, ....
Clouding nu am observat, dar TV-ul este cu mult mai gros decat D6530.
Screen mirroring cu lag asa mare? Păi degeaba l-au făcut. Am să încerc şi eu. Ce ce telefon sau tabletă ai încercat. Ce soft ai instalat pe mobil? Nu cumva depinde şi de dispozitiv cât de bine transmite acel streaming?
3dWARd wrote:Noul meniu Smart arata bine, procesorul Dual-Core nu prea isi arata puterea fata de D6530..
Ai rulat pe D6530 filme on-line?
Dacă pui cele 2 TV-uri la o pagină web mai aglomerată se vede dual-core-ul însă termenul de "dual-core" sună prea pompos pentru un televizor.

Fără factură? Păi... trebuie lămurit.
3dWARd
Curios

Post by 3dWARd »

sammy wrote: Ceva nu este în regulă. Ai putea să faci o poză cu ecranul? La mine, 32F6400 are ecran lucios, nu mat sau şters. Aş putea zice cu certitudine că este Clear Panel. Acuma nu ştiu dacă ULTRA dar eu nu am nicio problemă de culori, se vede chiar foarte fain.
Nu am zis ca se vede urat, se vede frumos, dar in comparatie cu modelul de acum 2 ani de zile, ULTRA clear panel chiar se simte. :) care acum doar pe seriile premiul le pun..
sammy wrote: Screen mirroring cu lag asa mare? Păi degeaba l-au făcut. Am să încerc şi eu. Ce ce telefon sau tabletă ai încercat. Ce soft ai instalat pe mobil? Nu cumva depinde şi de dispozitiv cât de bine transmite acel streaming?
Nu, fac streaming de FULL HD prin functia veche care o ai la multimedia.. nu imi sacadeaza, imi ruleaza filme totul perfect. Cu Samsung S3.. Doar la screen mirroring merge degeaba.
sammy wrote: Ai rulat pe D6530 filme on-line?
Dacă pui cele 2 TV-uri la o pagină web mai aglomerată se vede dual-core-ul însă termenul de "dual-core" sună prea pompos pentru un televizor.
Vorbisem de meniu, tot asa "lent" e cand apas pe buton. Probabil asa merge meniul la toate modelele..
Browserul nu l-am testat, il folosesc la desktop.. deci mai usor umblu pe browserul PC-ului :)
sammy
Reviewer

Post by sammy »

3dWARd wrote:...in schimb pe F6400 zici ca e sters..
...am înţeles... deci se vede ok, frumos, doar că nu la nivelul modelului D6530.
Îţi respect părerea dar vreau şi eu să spun ca nu demult mi-am vândut 32D6500 şi sincer nu am sesizat ca panelul de la 32F6400 să fie mai puţin ultra clear, lucios etc. Repet, părerea mea.
3dWARd wrote:...imi ruleaza filme totul perfect. Cu Samsung S3.. Doar la screen mirroring merge degeaba
Deci TV-ul este capabil lejer să afişeze un streaming calumea. Prin urmare screen mirroring-ul de proastă calitate nu-l poţi arunca doar în cârca TV-ului. Este nevoie şi de un device capabil să transmită un streaming decent TV-ului.
Nu zic că S3-ul nu este ok, doar că TV-ul este capabil să preia şi afişa un flux de date.
3dWARd wrote:Vorbisem de meniu, tot asa "lent" e cand apas pe buton. Probabil asa merge meniul la toate modelele..
Browserul nu l-am testat, il folosesc la desktop.. deci mai usor umblu pe browserul PC-ului
Acuma... viteza meniului... este cam irelevantă.
Dacă nu ai testat browserul, care este cam cel mai mare consumator de resurse, atunci nu prea poţi să spui ca dual-core nu are efect. Este un salt, dar, repet... pentru cei care cred că dual-core la TV este precum un laptop.
3dWARd wrote:Deci in concluzie rusine Samsung.
Cu tot respectul, trebuie să testezi puţin mai mult să faci afirmaţii de gen ;)
3dWARd
Curios

Post by 3dWARd »

sammy wrote: Deci TV-ul este capabil lejer să afişeze un streaming calumea. Prin urmare screen mirroring-ul de proastă calitate nu-l poţi arunca doar în cârca TV-ului. Este nevoie şi de un device capabil să transmită un streaming decent TV-ului.
TV-ul capabil, router-ul capabil, S3 capabil.

Problema o are doar functia screen mirroring, si sper ca sa fie doar problema de soft care se poate rezolva prin update. Crede-ma ca stiu ce vorbesc, este chiar penibil cum merge in momentul de fata.

Cu tot respectul, am avut doar TV-uri Samsung si inainte de seria D, care mi se pare cea mai reusita la imagine.. ca in fond si la urma urmei imaginea conteaza pe un TV, mai putin smart-ul.. Recunosc, smart-ul a evoluat insa nu asa de mult incat sa zic, da este extraordinar.

Si telefon am avut S1, S2 si acum S3... deci stai linistit ca nu sunt anti Samsung daca asta ai crezut... Avand mai multe produse, si de lunga durata, imediat vad daca ii ceva schimbat sau nu..

Ca sa nu zic ca am testat functia de voce, lent... mai bine apas un buton, sunt de vreo 10 ori mai rapid.
sammy
Reviewer

Post by sammy »

3dWARd wrote:... deci stai linistit ca nu sunt anti Samsung daca asta ai crezut... Avand mai multe produse, si de lunga durata, imediat vad daca ii ceva schimbat sau nu..
Nu-i stres, nu am crezut ca eşti anti Samsung... Şi chiar dacă ai fi, nu eşti singurul :D Şi eu am destule de reproşat...
Doar că ai dat impresia de concluzii pripite.

SPER şi eu că screen mirroring să nu fie aşa prost făcut. Comenzile vocale nu mă interesează.

Dacă se rezolvă ceva... zi-ne şi nouă.
Post Reply