Ce TV recomandati: 42F5500, 40F6400 sau 46F5000?

Ai o întrebare? Nu ai găsit răspunsul pe forum? Nu ştii unde să întrebi? Postează aici.
Diverse probleme şi discuţii punctuale.
Atenţie: este posibil ca întrebările să fie mutate pe topicurile corespunzătoare.
sammy
Reviewer

Re: Ce TV recomandati: 42F5500, 40F6400 sau 46F5000?

Post by sammy »

fymays14 wrote:Doresc cel mai ieftin Led Samsung din seria F de 46 inchi, non 3D cu panel nativ de 120 Hz. Il voi lua mai mult pentru filme si jocuri sportive
Dacă bine am găsit cerinţele tale, atunci 46F6400 iese din discuţie, fiind un 3D iar pe tine nu te interesează 3D-ul. Acuma faza cu "cel mai ieftin"... este relativă. Nu ai pomenit de SMART, dacă vrei sau ba. Dacă nici SMART-ul nu prezintă interes pentru tine, atunci te întreb dacă vrei să vizionezi filme din reţea - să nu tot conectezi hdd-ul extern la PC/TV şi invers... Dacă vrei reţea, atunci implicit ai nevoie de SMART. Dacă nu... coborâm "ştacheta", pentru un 46F5000 are acelaşi player... şi mai ales că dacă CMR-ul panel-urilor acestor TV-uri sunt la fel... rămâne de studiat oferta. Găseşti F5500 cu wireless integrat la acelaşi preţ cu F5300 care nu are acest tip de conexiune (dar suportă adaptor pe USB).

Repet, eu zic că nu merită diferenţa dacă ai zis că nu vrei 3D...

Eventual, ce rămâne de verificat... este dacă nu cumva modelele F5300/F5500 nu au PVR, în timp ce F6400 are. Asta pot să-ţi confirm sau infirm mai târziu.

Cât despre refresh... nu ştiu cum se vede plasma, dar ai putea să dai o fugă în ceva magazin să vezi CMR-ul pe un ecran aşa mare şi măcar îmi zici şi mie dacă constaţi diferenţe mari... dacă sunt...
Post Reply