Stie cineva de ce nu este imaginea clara la transmisiile digitale non hd, iar aceleasi transmisii prin digi box non hd sunt mult mult mai clare. Mentionez ca, claritatea la tv este reglata la fel.
Edit by adi_krusell: Incearca, te rog, ca in viitor sa nu postezi de mai multe ori acelasi mesaj. Multumesc.
Probleme cu claritatea la samsung 40ES6100
- adi_krusell
- Expert
Re: pobleme cu claritatea la samsung 40es6100
Poate fi vorba, in primul rand de calitatea semnalului de intrare in TV si STB. Verifica spliter, cablu, conexiuni, etc.
Apoi, esti sigur ca la TV ai scanat canalele digitale? Intreb asta, pentru ca la semnal digital, imaginea nu poate fi clara, sau mai putin clara. In cazul unui semnal digital slab, canalul nu functioneaza sau apar artefacte.
Incearca sa ne dai mai multe amanunte, eventual pune ceva poze pentru comparatie.
Apoi, esti sigur ca la TV ai scanat canalele digitale? Intreb asta, pentru ca la semnal digital, imaginea nu poate fi clara, sau mai putin clara. In cazul unui semnal digital slab, canalul nu functioneaza sau apar artefacte.
Incearca sa ne dai mai multe amanunte, eventual pune ceva poze pentru comparatie.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
Re: Probleme cu claritatea la samsung 40ES6100
Aceeasi parere o am si eu. Cand esti pe digi box, deci pe o sursa HDMI, esti sigur ca te uiti la transmisie digitala, dar pe TV - cu tunerul sau, poate tu esti pe analog. Nimeni nu s-a mai plans de tunerul TV-ului ca ar fi mai slab decat un decodor extern. Din contra.
Re: pobleme cu claritatea la samsung 40es6100
este verificat spliter cablu dar nu asta e de vina este pe dtv nu pe analogic 100% ce ii lipseste este claritatea adica parca imaginea nu are contur si ca daca ii dau sharpnes mai mare apare un contur dar mai departe decat ar trebui cand e pe tot ecranul dar daca ii dau 4:3 imaginea se vede mult mai clara decat pe tot ecranul 300% mentionez ca nu numai la transmisiile 4:3 ci si la cele 16:9 ex. mtv sau historyadi_krusell wrote:Poate fi vorba, in primul rand de calitatea semnalului de intrare in TV si STB. Verifica spliter, cablu, conexiuni, etc.
Re: Probleme cu claritatea la samsung 40ES6100
În situații de genul ăsta, ar fi bine să-i întrebi pe cei de la service...