Aplicatia 3doo

Aplicatii, update-uri.
Post Reply
adi_krusell
Expert

Aplicatia 3doo

Post by adi_krusell »

Am instalat aplicatia "3doo Player", disponibila gratuit in "Samsung Apps". Versiunea actuala este 4.606 si ocupa 1.82 MB.
Aplicatia este oarecum similara cu "Explore 3D", dar pentru moment ofera ceva mai putin continut. Are in schimb cateva fotografii 3D de efect.
Este structurata pe domenii: "Film Trailer", "Fashion TV", "Nature", "Animation", "Games", "Shorts", "Music", "Sport", etc.
Cum am mai spus, continutul nu este foarte bogat, insa am gasit fimari 3D cu acele efecte de profunzime cautate de toata lumea (imagini care ies din ecran).
Probabil ca in viitor dezvoltatorii vor adauga si alte poze si filmari.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
cristiboss70
Tehnician

Re: Aplicatia 3doo

Post by cristiboss70 »

Vrei te rog sa spui care sunt alea care le-ai gasit (care ies din ecran)...ca eu am intrat pe acolo vreo jumate de ora si nu am gasit nimica care sa iasa din ecran :) si nu prea am rabdare :lol:
32ES6800,40JU6500,49Q7F
adi_krusell
Expert

Post by adi_krusell »

Acum sunt la serviciu, dar dupa ce voi ajunge acasa ma uit exact unde le-am vazut si postez.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
adi_krusell
Expert

Post by adi_krusell »

Revin cu cateva fotografii si filmari care contin efecte 3D interesante, din aplicatia "3doo":
-sectiunea "Artistic" - "Sports Photo Shooting Gregor Hubl" - fotografii
-sectiunea "Nature" - "Cold Blooded Crocodiles"
-sectiunea "Nature" . "Ocean World 3D"
-sectiunea "Animation" - "Pangea - The Neverending World"
Sunt cateva pe care le-am vazut. In zilele urmatoare voi mai cauta si altele.
Mircea
Nou pe forum

Post by Mircea »

..da..3doo e mai bine alimentat ...
Am reusit sa down. cateva dintre ele cu torente....dar...al meu smart 6100..nu suporta rezolutie mai mare de 1080..si m-au apucat toti dreacii.. :evil: .. cand..dupa 50GB de down ..sa primesc de la smart,mesajul sec si rece..'FORMAT NESUPORTAT MOMENTAN"..la fel am patit-o si cu ISO...
Post Reply