Din pacate am aceeasi problema de restartare a browserului(40 ES 5500).Am sunat si am facut reclamatie la Samsung Romania si mi-au tinut-o una si buna ca acesta nu este un calculator si ca nu scrie nicaieri ca se pot viziona filme de pe stream-uri.Stiu de problema fiindca au trimis instiintare catre toate service-urile.Cel de la service imi spunea ca este o problema cu arhitectura placii de baza si ca cei de la Samsung probabil vor sa dezvolte propria aplicatie Seenow.
Cred in continuare ca trebuie facut presiuni asupra Samsung Romania asa cum am facut si eu.Poate daca suntem mai multi reusim ceva.
EDIT: Va rog nu dati quote chiar la textul topicului.
Restartare browser la rularea unor clipuri pe siteul Youtube
Re: Restartare browser la rularea unor clipuri pe siteul You
Nu este calculator... le dau dreptate. Nu are nici procesor si nici RAM cat un calculator, din nou sunt de acord, DAR...
Are browser? DA. Are flash? DA. Merge youtube fullhd? DA. Poti accesa vplay? DA. Bun... ce ii costa sa faca niste debuging pe softul lor? ca doar... performante, chiar daca mai mici, sunt suficiente. De ce o tableta (un Blackberry playbook cum am eu), poate sa se descurce cu un clip youtube ce pare a avea intreruperi? ... face skip, sacadeaza putin sonorul, dar merge mai departe. TV-ul de ce nu face asta?
Fi sigur ca au destule reclamatii, insa nu totul depinde de Samsung Romania. Din contra, eu cred ca-s depasiti de problemele astea, softul fiind facut undeva in "orientul indepartat". Trimit si ei eventual sesizari si se concentreaza pe vanzari, si mai ales ca totusi sunt cele mai vandute TV-uri. Si alte TV-uri SMART au probleme de genul (de ex. nu se poata maximiza clipul ce ruleaza in flash... si acolo utilizatorii solicita update-uri).
Are browser? DA. Are flash? DA. Merge youtube fullhd? DA. Poti accesa vplay? DA. Bun... ce ii costa sa faca niste debuging pe softul lor? ca doar... performante, chiar daca mai mici, sunt suficiente. De ce o tableta (un Blackberry playbook cum am eu), poate sa se descurce cu un clip youtube ce pare a avea intreruperi? ... face skip, sacadeaza putin sonorul, dar merge mai departe. TV-ul de ce nu face asta?
Fi sigur ca au destule reclamatii, insa nu totul depinde de Samsung Romania. Din contra, eu cred ca-s depasiti de problemele astea, softul fiind facut undeva in "orientul indepartat". Trimit si ei eventual sesizari si se concentreaza pe vanzari, si mai ales ca totusi sunt cele mai vandute TV-uri. Si alte TV-uri SMART au probleme de genul (de ex. nu se poata maximiza clipul ce ruleaza in flash... si acolo utilizatorii solicita update-uri).
Tot cei de la Samsung Ro imi spuneau ca daca folosesc youtube din aplicatia lor nu va avea intreruperi,doar daca il folosesc din browser.
In principiu eu am luat acest televizor si pentru a vedea filme on-line.
Sunt curios daca se vor deranja sa rezolve problema.
In principiu eu am luat acest televizor si pentru a vedea filme on-line.
Sunt curios daca se vor deranja sa rezolve problema.
Ar fi mai bine ca cei de la "vplay" sa faca un program cum au facut cei de la "peteava", il instalam in tv si e mai bine, nu mai exista intreruperi
Samsung UE32ES5500
ati mai aflat careva ceva despre problema caderii browser-ului la ES5500?
problema persista si ma gandeam ca poate stiti daca cei de la samsung misca ceva pentru a o rezolva.(in urma unei reclamatii pe care ati facut-o)
problema persista si ma gandeam ca poate stiti daca cei de la samsung misca ceva pentru a o rezolva.(in urma unei reclamatii pe care ati facut-o)
Salut tavi, nu am vazut decat cateva clipuri de youtube in ultima vreme, nu foarte multe, dar nu am mai avut probleme. Am vazut insa ca au fost ceva update-uri in ultima vreme la browser, daca retin bine acum e la versiunea 1.229 parca sau ceva de genul asta. Poti verifica din meniul SMART, mergi pe browser si apasa pe butonul INFO al telecomenzii. POate mai pot da detalii si alti posesori de ES5500?
32ES5500 & 40ES5500
Clipul meu de test tot asa face... Exact la acelasi moment ... crapa.
sammy wrote:Clipul meu de test tot asa face... Exact la acelasi moment ... crapa.
Lasa un link aici poate il incerc si eu cand o sa am timp.
32ES5500 & 40ES5500
-
- Informat
nu o fi ceva bai din clip?
40es5500 & adaptor WIS12ABGNX
Posibil sa fie din clip (ceva intrerupere) dar pe tableta (Blackberry Playbook) imi merge bine, pana la capat. Clipul are vre-o 50 de minute.