Samsung 32EH6030 Review
Re: Samsung 32EH6030 Review
Mai baieti,un pic de ajutor si pentru mine?
Cum redau un film 3D Blu-Ray (draciile de 40GB,nu remuxatele) pe TV-ul asta?
Dispun de un i5 + GTX 560 Ti 1GB si TV-ul de fata.
Descarcat film .iso,pus in Total Media Theatre 5 si nu pleaca in 3D.
Singura miscare pe care o pot face este sa dau enable la Stereoscopic 3D din Nvidia Control Panel,doar ca trebuie sa tin ecranul la 1920x1080 si 24Hz pentru ecran complet. Probleme este ca se cam decaleaza sunetul de imagine,in sensul ca sunetul este cu 0.5-1s inainte imeaginii. Problema se rezolva daca pun pauza la film pentru 10s. Ma gandesc ca am gresit eu pe undeva,nu cred ca sistemul meu are vreo problema cu genul asta de filme.
Cum redau un film 3D Blu-Ray (draciile de 40GB,nu remuxatele) pe TV-ul asta?
Dispun de un i5 + GTX 560 Ti 1GB si TV-ul de fata.
Descarcat film .iso,pus in Total Media Theatre 5 si nu pleaca in 3D.
Singura miscare pe care o pot face este sa dau enable la Stereoscopic 3D din Nvidia Control Panel,doar ca trebuie sa tin ecranul la 1920x1080 si 24Hz pentru ecran complet. Probleme este ca se cam decaleaza sunetul de imagine,in sensul ca sunetul este cu 0.5-1s inainte imeaginii. Problema se rezolva daca pun pauza la film pentru 10s. Ma gandesc ca am gresit eu pe undeva,nu cred ca sistemul meu are vreo problema cu genul asta de filme.
@georgik12 - Eu m-as baga in seaman cu un sfat, insa crede-ma ca nu urmaresc sa rulez filme de pe hardughia mea, si veche pe deasupra (Dual Core E6500)... Acuma nu stiu care-i treaba cu PC-urile, dar stiam ca pentru full hd (MKV) iti trebuia un sistem destul de ok sa ruleze pe un core decodarea, sau softul AVC care sa stie lucra cu 2+ nuclee. Deci nu pot sa-mi dau cu parerea 

Mno,nu vad probleme cu sistemul actual,totusi inca duce jocurile pe Full HD cam maxed-out cu detalii,nu vad sa aiba probleme cu un amarat de film.
Gresesc eu pe undeva,mai mult ca sigur. Am mai cautat cate ceva si se pare ca Stereoscopic 3D-ul nu stie decat 1920x1080@24Hz sau 1280x720@60Hz.
Asta e,oricum fata de un SBS banal,e muuult mai fain ca si efecte si toate cele.
In primul rau calitatea este excelenta (ii numeri punctele negre de pe nas),iar efectele sunt mult mai pronuntate,mai si fug din ecran din cand in cand,nu e doar privitul pe fereastra ca in mai toate SBS-urile.
Gresesc eu pe undeva,mai mult ca sigur. Am mai cautat cate ceva si se pare ca Stereoscopic 3D-ul nu stie decat 1920x1080@24Hz sau 1280x720@60Hz.
Asta e,oricum fata de un SBS banal,e muuult mai fain ca si efecte si toate cele.
In primul rau calitatea este excelenta (ii numeri punctele negre de pe nas),iar efectele sunt mult mai pronuntate,mai si fug din ecran din cand in cand,nu e doar privitul pe fereastra ca in mai toate SBS-urile.
Am nevoie de un sfat legat de updatarea softului (actualizare?).
1.Am citit mai in urma (dar nu mai stiu unde) ca unii au avut probleme cu TVul dupa ce au facut update.Din acest motiv,mi-a fost teama sa fac si eu.Ce probleme pot sa apara?
2.TVul face update direct de pe net? L-am conectat la router prin cablu.Am dat o configurare pentru a rememora programele de la RDS (ca le-au tot schimbat)mdar am deconectat cablul de retea,ca sa nu faca update la soft,de teama de a nu avea probleme.Cu softul pe care-l are din fabrica,eu sunt foarte multumit de acest TV.
1.Am citit mai in urma (dar nu mai stiu unde) ca unii au avut probleme cu TVul dupa ce au facut update.Din acest motiv,mi-a fost teama sa fac si eu.Ce probleme pot sa apara?
2.TVul face update direct de pe net? L-am conectat la router prin cablu.Am dat o configurare pentru a rememora programele de la RDS (ca le-au tot schimbat)mdar am deconectat cablul de retea,ca sa nu faca update la soft,de teama de a nu avea probleme.Cu softul pe care-l are din fabrica,eu sunt foarte multumit de acest TV.
Am facut doua actualizari pina acum fara probleme.
TV-ul nu face update direct de pe net doar verifica daca exista o actualizare disponibila.
TV-ul nu face update direct de pe net doar verifica daca exista o actualizare disponibila.
si eu am facut , nicio problema
salut, detin un ue40eh6030 de aproximativ 3 luni si sunt foarte multumit de el. Pentru cei ce doresc sa joace jocuri in format 3d au nevoie de: fie kit nvidia 3d vision (placa, monitor reciver - si automat softul nvidia 3d play din driverul nvidia recunoaste tv-ul) fie doar placa nvidia generatie peste 280 gtx si cumparat softul 3dplay tv nvidia (aprox 30 euro). In cazul meu am avut de acum 3 ani infrastructuctura 3d pentru computer, iar tv-ul l-am vanat dintr-o lunga serie compatibila cu 3d vision. Odata realizat acest lucru trebuie setat ca primary display tv-ul (in instructiuni 3d vision spunea ca mai trebuie cablu hdmi 1.4- la mine a mers si cu unu 1.3 de 10m fara probleme) rulat wizzardul 3d vision din driver si totul devine minunat. Aceeasi setare o folosec si pentru filme in format 3diso (Blu Ray cele de 40GB+) impreuna cu Power DVD versiunea 12+.
Pentru tablete echipate android merita sa incercati ca DLNA server Pixel DMS (ramane problema cu redatul MKV-urilor) si Twonky Beam ca navigare pe you tube (foarte interesant
Nu am reusit pana acum cu nici un server DLNA android sa pot reda fisiere MKV stocate pe tableta sau pe HDD tableta prin tunerul tv-ului (incearca sa-l incarce si se opreste), in schimp prin all share instalat pe pe computer ruleaza orice.
Pentru tablete echipate android merita sa incercati ca DLNA server Pixel DMS (ramane problema cu redatul MKV-urilor) si Twonky Beam ca navigare pe you tube (foarte interesant

Nu am reusit pana acum cu nici un server DLNA android sa pot reda fisiere MKV stocate pe tableta sau pe HDD tableta prin tunerul tv-ului (incearca sa-l incarce si se opreste), in schimp prin all share instalat pe pe computer ruleaza orice.
Re: hdmi
Am o problemuta. Cand conectez TV-ul la hdmi de la PC mi se regleaza pe rezolutia lui nativa dar la 60p (fps-uri) lucru ce face sa imi mearga filmele mai fluent dar cu mici sacadari (probabil PC mai putin performant) Daca este sa selectez functia duplicate (TV si PC in acelasi timp) atunci voi avea pe TV rezolutia 1650x1050 (cea a PC-ului) + 60Hz dar din pacate culorile, raportul de aspect, calitatea sunt diferite. Asadar, cum pot face sa fie pe hdmi dar cu 30 fps (sau cate ar trebui sa fie)
Uita-ti diferenta:
1650x1050@60Hz

1920x1080@60p

Uita-ti diferenta:
1650x1050@60Hz

1920x1080@60p

-
- Nou pe forum
Se poate conecta un HDD extern la el, preuspun. Intrebarea este: are si port USB de 10V(USB HDD). O sa am probleme cu conectarea unui HDD mai mare de 1TB?
Multumesc.
Multumesc.

Foarte probabil sa mearga. Cel mai bine este sa mergi la un magazin si sa faci o testeare. Eu am hdd de 250GB (samsung) si imi merge fara probleme. Mai are o faza aiurea, se intampla sa se deconecteze. Nu stiu daca e din cauza formatului filmului (sa aiba crash-uri pe parcurs) sau din cauza ca joaca putin usb-ul.vasytheman wrote:Se poate conecta un HDD extern la el, preuspun. Intrebarea este: are si port USB de 10V(USB HDD). O sa am probleme cu conectarea unui HDD mai mare de 1TB?
Multumesc.
Ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi