poate ne da si kiturile de pus pe stick folosite la instalarea acestora si sa fie ceva mai explicit

multam.
Moderator: danyelsan
fii atent cu wake on wan.essco wrote:Nici la mine nu merge wake on wan; ma bucurasem cand am citit in specificatiile lui, dar nu vad nicaieri amintit de asta in cartea tehnica. O sa intreb la support.
aia e , e treaba de router. de unde stii daca merge , la mine a mers o sg data din afara de pe un site cu wake on lan dupa care fara sa schimb nici o setare nu a mai mers deloc.essco wrote:Tot din User Manual (pag. 321):
din ce am cititi eu doar anumite routere lasa pachetele udp pe port 7 sau 9 sau altul sa treaca .essco wrote:Nu imi merge. Am facut fwd la 7 si 9, am trimis pachetul de pe pagina aia, degeaba.
Am mai cautat pe net si se pare ca nu merge pentru Romtelecom. sau nu se stiu setarile. Mai caut.
androidul wrote:poate ne da si noua cineva pasii pt instalare mini dlna ului si a lui serviio sau a lui transmission.
poate ne da si kiturile de pus pe stick folosite la instalarea acestora si sa fie ceva mai explicit.
multam.
sammy wrote:@danyelsan, admin=sammy... dar mi-am facut si eu un user curent pe forum sa nu am comentarii cu admin. "admin" este pentru chestii de administratie. Prin urmare, daca nu vedeam acest comment, mesajul tau privat il vedeam cand intram pe contul ala sa fac ceva anunt...
Am creat forumul ZyXEL.