Eroare "semnal demodulat"
Eroare "semnal demodulat"
Salut. Am si eu o problema cu un 32eh5000 , am pachetul digi film si hbo de la rds , pe un tv crt conectat la reciver pot vedea toate programele , inclusiv hbo + digi film ; insa la 32eh5000 nu (mentionez ca am scos din reciver cartela si am introdus-o in samsung , fara niciun rezultat , apare eroarea "semnal demodulat" ). Ce trebuie sa fac ?
-
- Tehnician
Re: eroare "semnal demodulat"
Numai prin decodor poti vedea canalele codate gen HBO,DIGI Film....din ce stiu eu numai UPC are acest sistem digital card CI+(unde se introduce cartela in tv) ...RDS nu are...deci cartela trebuie sa stea in decodor...cupleaza decodorul la orice tv si vei vedea canalele respective...
32ES6800,40JU6500,49Q7F
Multumec 

In TV trebuie sa introduci sistemul/cititorul CAM CI+ si in el cartela. Dar, asa cum spunea si Cristiboss70 RDS nu are pentru publicul larg astfel de sistem activat. Am auzit, numai, ca ar avea pt providerii locali.
UPC a instalat acest sistem si este functional.
Dar CAMCI+ nu este si amplificator. Este posibil ca anumite canale HD sa nu se vada bine iar imaginea sa apara distorsionata.
UPC a instalat acest sistem si este functional.
Dar CAMCI+ nu este si amplificator. Este posibil ca anumite canale HD sa nu se vada bine iar imaginea sa apara distorsionata.
UE49M6302 & HTES4200 & S9 & D-Link 860L & Synology DS214