Samsung 32EH6030 Review
- adi_krusell
- Expert
Re: Samsung 32EH6030 Review
Cum il vezi ? Prin USB sau DLNA ?
Daca derulezi la minutul 6+ merge ? E posibil sa fie o problema de encodare.
Daca derulezi la minutul 6+ merge ? E posibil sa fie o problema de encodare.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
-
- Curios
USB, Pirates.Of.The.Caribbean.On.Stranger.Tides.3D.2011.1080p.BluRay.Half.SBS.DTS.x264-HDMaNiAcS. Face la fel cam la fiecare 5 minute, tot imi arata ca se incarca, dupa care imi apare mesajul cu ""Formatul de container nu este acceptat". La alte filme 3D nu mi-a facut la fel (acelasi encoder), cred si eu ca e din cauza filmului si nu a televzorului, voi testa.
Proaspat detinator al televizorului Samsung 32EH6030.
Este mkv?
Adica filmul ruleaza, apare mesajul si filmul ruleaza mai departe? Sunet ai?
Adica filmul ruleaza, apare mesajul si filmul ruleaza mai departe? Sunet ai?
Vad ca a mai semnalat cineva problema diacriticelor cand accesezi Guide sau Info, are cineva vreo rezolvare?
Am facut update-ul la versiunea 1012, nu prea observ schimbari
Am facut update-ul la versiunea 1012, nu prea observ schimbari
-
- Nou pe forum
Buna ziua. Am un SAMSUNG UE40EH6030.
Am vazut ca are intrare RJ45. Cum o pot folosi ?
Care sunt solutiile pentru a ma conecta la internet si a viziona filme on line pe acest tv ( tinand cont ca am conexiune internet si am un router wireless in casa)
Cum se poate incarca subtitrarea filmelor 3D de pe un stick?
Va multumesc.
Am vazut ca are intrare RJ45. Cum o pot folosi ?
Care sunt solutiile pentru a ma conecta la internet si a viziona filme on line pe acest tv ( tinand cont ca am conexiune internet si am un router wireless in casa)
Cum se poate incarca subtitrarea filmelor 3D de pe un stick?
Va multumesc.
buna, citeste in forum, ai toate info necesare
@mioarasirius - Modelul EH6030 are suport pentru retea doar pentru acces filme... continut multimedia, NU si pentru internet. Acest model nu este SMART deci nu are aplicatii gen youtube, browser, etc.
@mioarasirius
Pe mufa RJ45 te poti conecta cu un cablu de retea la PC sau la router si poti vedea(asculta) din PC filme,poze si muzica.Le descarci de pe net in PC,iar de aici le vezi pe TV.Citeste instructiunile postate pe forum despre programul "Allshare" descarcat si instalat pe PC,necesar pentru a comunica PC-ul cu TVul.
Nu poti vedea pe TV ce vezi pe monitor si nici filme de pe dvd-ul PC-ului,dacat cu un alt cablu conectat la PC la placa video (daca aceasta permite).
Pe mufa RJ45 te poti conecta cu un cablu de retea la PC sau la router si poti vedea(asculta) din PC filme,poze si muzica.Le descarci de pe net in PC,iar de aici le vezi pe TV.Citeste instructiunile postate pe forum despre programul "Allshare" descarcat si instalat pe PC,necesar pentru a comunica PC-ul cu TVul.
Nu poti vedea pe TV ce vezi pe monitor si nici filme de pe dvd-ul PC-ului,dacat cu un alt cablu conectat la PC la placa video (daca aceasta permite).
Salut,
Aplicatia ZappoTV din itunes merge perfect cu tv EH6030. Asa aveti youtube direct pe tv, cu cablul de la router bagat in tv si tableta pe wireless.
Nu am incercat inca nu android.
Aplicatia ZappoTV din itunes merge perfect cu tv EH6030. Asa aveti youtube direct pe tv, cu cablul de la router bagat in tv si tableta pe wireless.
Nu am incercat inca nu android.
Confirm si eu.
ZappoTV e chiar faina,iti permite sa`ti folosesti telefonul pentru a transmite date spre TV (youtube,facebook etc.).
Intr`un fel,devine un smart TV.
ZappoTV e chiar faina,iti permite sa`ti folosesti telefonul pentru a transmite date spre TV (youtube,facebook etc.).
Intr`un fel,devine un smart TV.