Network Storage ZyXEL NSA310 Review
Moderator: danyelsan
Re: Network Storage ZyXEL NSA310 Review
Este sigur ca acel MKV nu are si subtitrarea incorporata?... si de fapt NU incarca fisierul extern SRT, afisandu-l pe cel intern...
Da, foarte sigur.
La 40D5700 nu gaseste subtitrarea incorporata, doar pe cea atasata cu acelasi titlu.
Pentru 37ES5700 (pe care am Zyxel-ul) am incercat chiar acum un mkv cu subtitrare incorporata in engleza si alaturi cu cea in romana. O vede pe cea in romana automat; pe cea englezeasca nu reusesc sa o gasesc.
La 40D5700 nu gaseste subtitrarea incorporata, doar pe cea atasata cu acelasi titlu.
Pentru 37ES5700 (pe care am Zyxel-ul) am incercat chiar acum un mkv cu subtitrare incorporata in engleza si alaturi cu cea in romana. O vede pe cea in romana automat; pe cea englezeasca nu reusesc sa o gasesc.
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
37ES5700 & Zyxel NSA310
Acum incerc altceva si nu-i dau de cap. Nu pot sa il accesez din internet (WAN). Am facut si DMZ in router, degeaba. Cred, totusi, ca routerul de la Romtelecom nu ma lasa...
Fireste, am cont pe dyndns si incerc sa accesez din afara, nu din LAN.
Fireste, am cont pe dyndns si incerc sa accesez din afara, nu din LAN.
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
37ES5700 & Zyxel NSA310
@essco ruleaza si incearca orice tip de film? Si subtitlurile? Chiar si cele separate? Si avi?
Eu tot incerc de ceva vreme sa-i dau de cap si nu reusesc.
Eu tot incerc de ceva vreme sa-i dau de cap si nu reusesc.
UE49M6302 & HTES4200 & S9 & D-Link 860L & Synology DS214
intr-adevar dupa aprox 24h de CPU 100% acum imi sta in 9% iar cand fac streaming 1080P creste pe la 20-40% in functie de codare...
Si un coleg ce si-a luat zyxel de black friday a avut problema asta... Cateva ore bune procesorul in full-load. El a zis ca indexarea a fost de vina.
cred ca de la indexare. eu am copiat pe el cam tot ce aveam pe pc(filme, muzica ,doc ,cam 500 gb) si a durat cam o zii pana a scazut procesorul de la 100% la normal.sammy wrote:Si un coleg ce si-a luat zyxel de black friday a avut problema asta... Cateva ore bune procesorul in full-load. El a zis ca indexarea a fost de vina.
treaba cu subtitrarile cam greu de crezut ca la cineva functioneaza separat de mkv si la restul utilizatoilor nu.
androidule, 40D5700 il folosesc cu un Synology 110j; subtitrarile le vede doar pe cele externe.
Zyxel-ul il am la taica-meu, pe un 37ES5700. Subtitrarile, la fel, le vede pe cele externe. Nu stiu cum sa incerc sa aleg subtitrarea inclusa in mkv.
@brad: subtitrari: NUMAI pe cele separate.
Zyxel-ul il am la taica-meu, pe un 37ES5700. Subtitrarile, la fel, le vede pe cele externe. Nu stiu cum sa incerc sa aleg subtitrarea inclusa in mkv.
@brad: subtitrari: NUMAI pe cele separate.
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
37ES5700 & Zyxel NSA310
recapitulare:
vb numai de zyxel.
ai rulat un mkv cu sub externa cu acelasi nume cu mkv-ul dar cu extensia srt. si arata pe tv. filmul si subtitraea.
ai folosit twonky din zyxel prin retea.
la majoritatea utilizatorilor care au postat aici nu functioneaza.
te rog incearca sa rulezi si alte mkv-uri si spune-ne si noua de care sunt de 720p sau 1080p. se poate sa mearga doar cu anumite mkv-uri.....
poate ne luminam si noi ca aceasta problema cu subtitrarile pt zyxel e majora
vb numai de zyxel.
ai rulat un mkv cu sub externa cu acelasi nume cu mkv-ul dar cu extensia srt. si arata pe tv. filmul si subtitraea.
ai folosit twonky din zyxel prin retea.
la majoritatea utilizatorilor care au postat aici nu functioneaza.
te rog incearca sa rulezi si alte mkv-uri si spune-ne si noua de care sunt de 720p sau 1080p. se poate sa mearga doar cu anumite mkv-uri.....
poate ne luminam si noi ca aceasta problema cu subtitrarile pt zyxel e majora

Raspunsul e "da" la toate intrebarile.
Din pacate nu mai pot sa fac alte teste, am plecat de la taica-meu, deci nu mai am acces la Zyxel. Dar am filmele pe care i le-am dus si pot sa dau detalii despre ele.
Sint mkv-uri si avi-uri - toate au subtitrarea langa ele, nu inclusa. Mai tarziu putin va spun si daca sint 720p sau 1080p, nu am timp acum.
Din pacate nu mai pot sa fac alte teste, am plecat de la taica-meu, deci nu mai am acces la Zyxel. Dar am filmele pe care i le-am dus si pot sa dau detalii despre ele.
Sint mkv-uri si avi-uri - toate au subtitrarea langa ele, nu inclusa. Mai tarziu putin va spun si daca sint 720p sau 1080p, nu am timp acum.
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
37ES5700 & Zyxel NSA310