Samsung 32EH6030 Review

EH5000, EH5300, EH6030, ES5500, ES6100, ES7000
Serbaneski
Curios

Re: Samsung 32EH6030 Review

Post by Serbaneski »

Multumesc :D voi reveni cu impresia generala dupa ce il voi primi.
Proaspat detinator al televizorului Samsung 32EH6030.
georgik12
Interesat

Post by georgik12 »

Aseara l'am primit si eu.
Ce pot sa spun: e genial !

Culorile subt vii,sunetul este excelent,3D'ul este mult mai ok decat m'as fi asteptat (si asta la un OU,sunt curios daca la Bluray 3D e mai interesant). Configuratea se face usor,,am vreo 120 canale digitale,8 posturi de radio si vreo 60 analogice (cautate automata in regim full,analog + digital prin cablu,ca tara Estonia).

Si acum intrebarile:
- cum aranjez programele dupa bunul meu placa,ele sunt in ordine alfabetica si nu e pe gustul meu?
- cele in format digital care ar trebui sa fie in romana(ma refer aici la canalele de desene animate) sunt in engleza si trebue sa trec la analog ca fie in limba noastra..banuiesc ca e normal asa,de vreme ce la tara nu am pus romania (ca nu prinzi toate difitalele din ce stiu eu).
sammy
Reviewer

Post by sammy »

1. Cu Samsung Channel Editor, vezi pe blog... tutorial. Este si versiune mai noua. Ideea este ca exporti pe stick, sortezi pe PC canalele utilizand softul, importi in TV lista aranjata. Treaba asta functioneaza pentru digitale.
2. In setari generale este limba audio si subtitrarea preferata. Se poate si din Tools (quick) insa setarea nu se salveaza daca schimbi canalul. Nu depinde neaparat de tara aleasa la prima setare... mai importanta este setarea de care zic.
georgik12
Interesat

Post by georgik12 »

Multumesc @sammy,am rezolvat. Aveam impresia ca m`am uitat deja peste tot,dar asta am omis.

Inca ceva: nu resuesc sa fac sa se vada bine imaginea cand il conectez la PC prin cablu HDMI.
Monitorul e 1280x1024 setat ca primaty,TV`ul e 1920x1080p setat ca secondary (folosesc Windows + P si pun Extended). Problema e ca pe TV marginile imaginii sunt in afara ariei de acoperire a ecranului,adica nu vad bara de start si pe cea de titlu si lipsesc vreo 7-8mm si din partile laterale stanga/dreapta.
Daca pun rezolutia pe 1600x900,totul se vede ok,doar la Full HD am problema asta.
Am o GTX 560 Ti 1GB cu ultimul driver WHQL de la ei,nu cred sa fie problema de aici.
Serbaneski
Curios

Post by Serbaneski »

Televizorul este incredibil! Cel putin pentru mine care nu am cunoscut niciodata un LED. Nu am absolut nici o problema cu clouding/bleeding, slava Domnului! Claritatea posturilor este una foarte buna. In schimb nu-mi dau seama cum as putea sa pun canalele in ordinea pe care o doresc eu. (am citit postul lui Sammy, multumesc :D ) Conversia 3D nu este cine stie ce, dar cred ca la filme 3D se vede mult mai bine. Imi puteti recomanda niste filme 3d (eventual cu link de pe filelist). Multumesc mult, acest forum mi-a servit ca instrument in luarea deciziei de a achizitiona acest televizor. In alta parte gasiti acest lucru mult mai greu ;)
Last edited by Serbaneski on 22 Dec 2012, 19:01, edited 1 time in total.
georgik12
Interesat

Post by georgik12 »

Conversia 2D-3D e apa de ploaie. Ai nevoie de filme 3D SBS/OU sau Bluray 3D ca sa te bucuri de o experienta buna.
Despre canale a spus @sammy mai sus,dar eu le`as lasa in ordine,le gasesti imediat prin Channel List de pe telecomanda.
Serbaneski
Curios

Post by Serbaneski »

Am gasit Cei trei mischetari 3D. E demential :D
Se pot dezlipi alea 2 plasticuri cu rosu si albastrude pe suprafata ochelarilor?
georgik12
Interesat

Post by georgik12 »

Sigur,plasticul ala e o protectie pentru transport,sa nu vina zgariati.
Tu trebuie sa`l dai jos ca sa te poti uita asa cum trebuie. :)
Serbaneski
Curios

Post by Serbaneski »

In legatura cu diacriticile din Guide, se vad ceva de genul Af in loc de s. Se poate schmba asta?
Bodala
Nou pe forum

Post by Bodala »

A venit mosu' mai devreme cu un 40eh6030 :D
Sammy daca poti sa imi zici ce setari foloseti (culori, contrast, lumiozitate si toate care mai sunt in materie de imagine) ca nu prea ii dau de cap hd urile se vad colorat celelalte sterse.
Tot forumul asta m-a convins si pe mine sa il iau, la inceput eram convins sa iau un lg 3d pasiv, dupa ce am fost in magazin si am vazut cat de dungat se vede in 3D, am ramas la flikering :), am reusit sa conectez laptopul cu cablu utp direct la tv (m-am chinuit ceva la inceput, nu stiam ca trebuie sa aleg din surse allshare si tot incercam sa pun ip-uri sa se pupe unu cu altu) deocamdata sunt multumit de el, mai trebuiesc cateva perechi de ochelari si sa inceapa homemultiplex.
Post Reply