ES5500
Re: ES5500
A incercat cineva sa conecteze televizorul la net prin cablu? Am net de la RDS si ii dau conectare automata si nu merge. Nu stiu de ce. Ma poate ajuta cineva?
@aeon - Ai dreptate in privinta fisierelor mari, insa posibil ca TV-ul sa faca un test de scriere in pachete mai mici si asta sa-i reduca drastic performanta stick-ului. Doar presupun...
@zuke - Ai nevoie de router pentru conexiune RDS de tip PPPoE (fibra - fiberlink 1 sau 2)
@zuke - Ai nevoie de router pentru conexiune RDS de tip PPPoE (fibra - fiberlink 1 sau 2)
Am fiberlink 2 cred. Stiu ca sigur e fiberlink
@zuke Ai nevoie de un modem router care sa accepte PPPoE. Se gasesc pe piata. Trebuie configurat dupa ce il achizitionezi si treaba este rezolvata. TV se conecteaza cu router-ul pe una din intrarile de LAN (1,2,3,4 - de obicei sunt 4 dar difera de la caz la caz).
Daca ai es5500 te poti conecta si WIFI dar ai nevoie de un adaptor Samsung WIS12ABGNX, sau direct cu cablu. TV din seria 6 sau mai buna sunt WIFI integrat.
Recomand conectarea LAN daca nu aveti un router wireless bun (exemplu CISCO Linksys EA3500, D-Link DWA-160, ...)
Daca ai es5500 te poti conecta si WIFI dar ai nevoie de un adaptor Samsung WIS12ABGNX, sau direct cu cablu. TV din seria 6 sau mai buna sunt WIFI integrat.
Recomand conectarea LAN daca nu aveti un router wireless bun (exemplu CISCO Linksys EA3500, D-Link DWA-160, ...)
UE49M6302 & HTES4200 & S9 & D-Link 860L & Synology DS214
Am sa testez azi un D-Link DWA-160 sa vad cum functioneaza pe Wireless cu adaptorul WIS12ABGNX si va comunic rezultatele.
UE49M6302 & HTES4200 & S9 & D-Link 860L & Synology DS214
revin, problema cu 32es5500 cu pata pe misloc sa rezolvat, sa schimbat panelu.
insa am mai cumparat un 32es6100 si de cateva zile nu mai merge smart hub, au disparut aplicatile de sus peTeava 3D Ezplorer si nici nu se mai conecteaza pe web browser ce sa ii fac sa isi revina?
insa am mai cumparat un 32es6100 si de cateva zile nu mai merge smart hub, au disparut aplicatile de sus peTeava 3D Ezplorer si nici nu se mai conecteaza pe web browser ce sa ii fac sa isi revina?
Posibil sa fie de la serverul Samsung... in general isi revine de la sine.
Salut
Am cumparat joia trecuta de la emag televizorul. Problema : sursa produce un zgomot (bazait / tiuit fin), sesizabil cand volumul este sub 10 sau cand se schimba canalele. A mai patit cineva ? Este foarte exasperant zgomotul... Am observat ca daca se trece imaginea pe modul dinamic, zgomotul sursei aproape dispare. Totodata, cand scade luminozitatea ecranului (Eco mode on), zgomotul creste. Ce e de facut ? Am sunat la samsung si au zis sa ma duc cu el sa-l verifice....oooooooof
Multumesc de raspunsuri
Am cumparat joia trecuta de la emag televizorul. Problema : sursa produce un zgomot (bazait / tiuit fin), sesizabil cand volumul este sub 10 sau cand se schimba canalele. A mai patit cineva ? Este foarte exasperant zgomotul... Am observat ca daca se trece imaginea pe modul dinamic, zgomotul sursei aproape dispare. Totodata, cand scade luminozitatea ecranului (Eco mode on), zgomotul creste. Ce e de facut ? Am sunat la samsung si au zis sa ma duc cu el sa-l verifice....oooooooof

Multumesc de raspunsuri

Da,se pare ca bazaitul ala este invers proportional cu setarea backlight. Nu stiu de ce un transformator este mai zgomotos atunci cand nu este in sarcina. Exemple concrete: un alimentator al unui hdd rack extern imi scotea un tiuit continuu daca hdd-ul era in stand-by. Nasol, nu-i asa? Apoi UPS-ul imi scoate un bazait mai mare cand nu incarca bateria. Din nou... nasol. Apoi am un stabilizator de tensiune care in functie de fluctuatiile pe retea, scoate si el un barait. Ce mai... camera mea este o jungla de bazaituri, radiatii. Si totusi, am mai redus din galagie de cand am trecut pe ssd-uri cu serverul.
Ideea este ca si TV-ul are un transformator, care. SE PARE, ca este si el din diverse parti ale "lumii" ... china de sus sau china de nord
Din nou, problema este aleatoare. Unii o au, altii nu. Este vorba de subansamble... serii... fabrici de asamblare, etc.
Ideea este ca si TV-ul are un transformator, care. SE PARE, ca este si el din diverse parti ale "lumii" ... china de sus sau china de nord

Din nou, problema este aleatoare. Unii o au, altii nu. Este vorba de subansamble... serii... fabrici de asamblare, etc.
ce model de suport de perete se potriveste cu acest televizor 32es5500?