inca nu am reusit sa descopar ceea ce poate face acest sistem...am un bebel mic care a ocupat camera unde se afla sistemul

...am sa-l rog pe tibi sa puna si pozele pe care le-am trimis cu acest sistem...detalii mai amanuntite se pot afla de pe site-ul samsung la modelul respectiv are trecut acolo manualul de utilizare de unde te poti inspira daca este ceea ce cauti...
in functie de cum pot butona, testa ceva la el o sa afisez pe forum...
axx3l boxele din fata cat si cele din spate pot fi montate pe perete, ele sunt formate din 2 jumatati si o talpa...jumatatila de deasupra pot fi desfacute si atasate pe perete...
de retinut :
Selectarea poziţiei de audiţie
Poziţia de audiţie trebuie să fie la
o distanţă de aproximativ 2,5-3
ori mai mare decât diagonala
televizorului. De exemplu, dacă
aveţi un televizor cu diagonala de
116 cm, amplasaţi poziţia de audiţie
între 2,92 şi 3,50 metrii de ecran.
Boxele frontale
Aşezaţi boxele în faţa poziţiei dvs. de audiţie, orientate spre dvs. (la aproximativ 45°).
Aşezaţi boxele frontale astfel încât tweeterele acestora să fie la nivelul urechii dvs. Aliniaţi
partea din faţă a boxelor frontale cu partea din faţă a boxei centrale sau aşezaţi-le uşor
în faţa boxelor centrale.
Boxă centrală
Este recomandat să instalaţi boxa centrală la aceeaşi înălţime cu boxele frontale.
O puteţi aşeza pe televizor sau sub acesta.
Boxele surround
Poziţionaţi aceste boxe în părţile laterale faţă de poziţia de audiţie. Dacă nu există
suficient spaţiu, aşezaţi boxele faţă în faţă. Aşezaţi-le la o distanţă de aproximativ
60-90 cm deasupra nivelului urechilor, orientate uşor în jos.
* Spre deosebire de boxele frontală şi centrală, boxele surround sunt utilizate în
principal pentru efectele sonore. Sunetul nu se va auzi în toate.
Subwoofer Poziţia subwoofer-ului nu este foarte importantă. Îl puteţi aşeza oriunde doriţi.