Samsung 32EH6030 Review

EH5000, EH5300, EH6030, ES5500, ES6100, ES7000
darktyroll
Curios

Re: Samsung 32EH6030 Review

Post by darktyroll »

@sor123: sigur ca i-am activat, dezactivat, reactivat iar si tot asa..nimic..cum ziceam aceleasi setari, acelasi film, pur si simplu imaginile sunt "distorsionate" nush cum sa zic..in niciun caz 3D. Deci am doar de incercat sa bag firmware cu 010, il gasesc la cineva va rog?
adi_krusell
Expert

Post by adi_krusell »

Nu cred ca poti sa faci downgrade de firmware.Incearca sa faci o resetare generala a televizorului.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
darktyroll
Curios

Post by darktyroll »

Am dat acum resetare generala..sa vedem dupa :-<
darktyroll
Curios

Post by darktyroll »

Am uploadat si 2 poze, cum se vede in poze, asa se vede si cu ochelarii 3D
Ce sa ii fac, care sa fie cauza oare?
http://tinypic.com/view.php?pic=spc8w7&s=6
http://tinypic.com/view.php?pic=ns2tl&s=6
adi_krusell
Expert

Post by adi_krusell »

Dupa ce vad in poze este un Half OU redat in retea sau folosind HDMI-ul laptopului.Ai incercat sa rulezi filmul direct prin portul USB al televizorului?
Last edited by adi_krusell on 24 Nov 2012, 23:47, edited 1 time in total.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
darktyroll
Curios

Post by darktyroll »

Da, in modul ala este redat insa ieri a mers si OU acelasi film, SBS alt film, se vedea ok asa cum trebuie, acum prin ochelari se vede la fel cum arata in poza pe tv.
Am rulat si ieri si acum direct din laptop cu hdmi.
sammy
Reviewer

Post by sammy »

darktyroll wrote:... i-am activat, dezactivat, reactivat iar si tot asa..nimic..
Oare se sincronizeaza ochelarii cu TV-ul? Bateria este cat de cat mai noua?
darktyroll
Curios

Post by darktyroll »

Este de la Tv, ceva este neinregula, eu zic ca este de la ultimul firmware, altceva nu`mi explic. Am bagat si alta baterie in a doua pereche de ochelari, la fel.
Ideea e ca imaginea aia dubla cum se vede in poze apare direct asa pe tv, ce pot ochelarii sa faca mai mult de atat ...
Andrei6030
Nou pe forum

Post by Andrei6030 »

Salut. Tocmai mi-am luat si eu acest tv la diagonala 40 inch. Sunt multumit de el. Se vede super din toate puctele de vedere fata de monitorul meu asus(un LCD mai vechi ). O nelamurire am dupa ce am citit acest forum referitoare la input lag.Sammy ! media ta de 55ms este egala cu cea din descrierea diferitelor monitoare de 0.5 ms. Adica 55ms = 0.5 ms timp de raspuns la diferitele monitoare din ziua de azi?

In rest ce pot spune. Sunt foarte multumit de el. Eu am avut un tv vechi rau cred ca era CTR de 54 de cm diagonala. Si de la asta la noul 6030 de 101cm a fost ca "un pas pe luna".Oricum eu nu prea ma uit la tv. si in 80% din timp va fi folosit ca monitor . 3D-ul intradevar mi se pare o chestie de marketing. Sincer ma dor ochii dupa un film daca il vizionez prin 3D si nici nu se vede cine stie ce. Daca stie cineva sau a experimentat cineva vreun video in care intradevar efectul 3D era interesant ca sa nu zic impresionat rog sa imi dea si mie link-ul sau numele videoclipului sa il vizionez si eu . Fata de monitorul meu asus culorile , contrastul, luminozitatea toate sunt de 3 ori mai frumoase.
danpet
Interesat

Post by danpet »

sammy wrote:
darktyroll wrote:... i-am activat, dezactivat, reactivat iar si tot asa..nimic..
Oare se sincronizeaza ochelarii cu TV-ul? Bateria este cat de cat mai noua?
Sincronizarea (functionarea in 3D) ochelarilor poate fi remarcata printr-o intunecare a luminii ambiante,privind altceva decat TVul.
Pentru a vedea 3D prin acesti ochelari, pe TV trebuie ca cele 2 imagini (pt ochiul stang si pt cel drept),sa fie suprapuse,observandu-se o dublare a contururilor (fara ochelari).Celelalte sisteme din meniul "Mod 3D" sunt pentru alt tip de vizionari.

@darktyroll
Setarea pe care am vazut-o in a 2-a poza,nu functioneaza cu acesti ochelari.Eu am filmele doar pe stick si le vad doar cu setarea penultima (la tine) adica stanga-dreapta.Si eu cred ca ai modificat ceva in TV,care nu convine.

@Andrei6030
Sa-l stapanesti cu placere! Daca nu ai clipuri 3D adevarate si ai privit doar prin convertorul 2D-3D,rezultatul e dezamagitor.Cauta pe youtube clipuri 3D si sa fie si HD.Sunt free si vei vedea cu totul altfel.Sper sa nu se supere nimeni daca imi spun parerea sincer:clipurile Demo de la LG sunt mult mai frumoase decat de la Samsung.E cea mai ieftina varianta:am cumparat un stick de 32GB cu 80 lei,descarc de pe youtube,apoi bag stickul in TV si vad 3D (si nu numai).
Se spune ca vizionarea 3D poate provoca probleme (dureri de cap,de ochi...).Chiar si in manualul acestui TV e specificata aceasta posibilitate.am un amic care a privit la altcineva si a avut probleme.Eu,sotia mea si baiatul meu,nu am remarcat nicio problema,desi am privit chiar si 1 ora sau mai mult.
E posibil ca cei care acuza astfel de probleme,sa aiba nevoie de ochelari de vedere,sau sa-i schimbe pe cei pe care-i au acum.Eu sunt purtator permanent de ochelari (si la distanta si pt aproape).
Post Reply