Samsung 32EH6030 Review
-
- Curios
Salutare baieti, sunt nou aici pe forum, ieri am luat si eu modelul asta din Flanco. Pot sa afirm doar ca sunt extrem de fericit pana acum la ce dimensiune/functii/pret are.
Pentru moment doua intrebari doar:
1- cum si de unde se activeaza functia aia de gaming, dual game sau cum se numeste...? Nu cred ca am gasit asta pana acum.
2- cum se activeaza functia Clear Motion Rate 200? Eu acum pe tv am asa:
LED Motion Plus - Activat
Motion Plus - Clar
Multumesc anticipat, stima!
Pentru moment doua intrebari doar:
1- cum si de unde se activeaza functia aia de gaming, dual game sau cum se numeste...? Nu cred ca am gasit asta pana acum.
2- cum se activeaza functia Clear Motion Rate 200? Eu acum pe tv am asa:
LED Motion Plus - Activat
Motion Plus - Clar
Multumesc anticipat, stima!
Re: Samsung 32EH6030 Review
@danpet - Daca te deranjeaza, trimite-i sa ti-i schimbe. Probabil este o problema de "lentila". Plasticul ala are imperfectiuni. Nici eu nu am observat la nici unul din cei 4 ochelari pe care i-am folosit.
@darktyroll:
1 - Nu ma stiu sa fi vazut specificatia de Dual Game pentru acest model. Are? Oricum pentru dual-game trebuie in primul rand sa fie suportat de joc (XBOX, etc.). Jocul trebuie sa redea imaginile in asa fel incat fiecare jucator sa-si vada doar imaginea lui. Imaginea va fi 2D, ochelarii primind pe ambele lentile aceeasi imagine. Avantajul ar fi ca se poate juca in 2 pe tot ecranul (nu mai este necesar acel split screen in jocurile cu masini
). Eu nu l-am incercat, doar cat am citit putin despre facilitate. Repet, sti tu ca acest model are dual-game?
2 - Recomand sa dezactivezi LED Motion Plus si sa lasi actrivat doar Motion Plus, pe setarea care-ti convine, eventual si valori custom daca crezi ca rezolvi mai bine...
@darktyroll:
1 - Nu ma stiu sa fi vazut specificatia de Dual Game pentru acest model. Are? Oricum pentru dual-game trebuie in primul rand sa fie suportat de joc (XBOX, etc.). Jocul trebuie sa redea imaginile in asa fel incat fiecare jucator sa-si vada doar imaginea lui. Imaginea va fi 2D, ochelarii primind pe ambele lentile aceeasi imagine. Avantajul ar fi ca se poate juca in 2 pe tot ecranul (nu mai este necesar acel split screen in jocurile cu masini

2 - Recomand sa dezactivezi LED Motion Plus si sa lasi actrivat doar Motion Plus, pe setarea care-ti convine, eventual si valori custom daca crezi ca rezolvi mai bine...
-
- Tehnician
Da pana la urma ce face functia asta Led Motion Plus ? eu am tot activato si dezactivato si nu vad nici o diferenta...si am lasat-o dezactivata...defapt acuma eu is pe Natural si implicit setarea este dezactivata de tv...iar pe Motion Plus is pe Clar ...pe celelalte parca se misca prea repede...bine ca acuma poate depinde si de tv...a meu fiind alt tip..
32ES6800,40JU6500,49Q7F
-
- Nou pe forum
buna ziua,
a folosit cineva cu succes alt adaptor wireless fata de cel Samsung? Daca da ce model si la ce pret. Nu prea am chef sa dau vreo 250 ron pe adaptorul Samsung.
dar ochelari 3d alt model.
a folosit cineva cu succes alt adaptor wireless fata de cel Samsung? Daca da ce model si la ce pret. Nu prea am chef sa dau vreo 250 ron pe adaptorul Samsung.
dar ochelari 3d alt model.
-
- Curios
@sammy: nu stiu daca are gaming mode, am presupus doar, stiu ca citisem ieri inainte sa il iau ca are, dupa ce am cumparat am observat ca nu are si am zis sa intreb totusi.
Azi s-a intamplat ceva, am facut update in cursul zilei la ultimul firmware si acum inainte sa postez, am bagat un film 3D (care l-am pus la teste de ieri si se vedea foarte ok 3D) insa astazi numai pot sa imi dau seama de ce nu se vede cum se vedea ieri, pur si simplu se vede dublu si cu ochelari si fara, nu poti vizualiza in modul asta.
Setarile sunt la fel ca cele de ieri, filmul e acelasi, etc. Poate sa fie de la ultimul update? Daca da, va rog sa sa uploadeze cineva .exe care era inainte de asta, ceva cu 010, ms.
Azi s-a intamplat ceva, am facut update in cursul zilei la ultimul firmware si acum inainte sa postez, am bagat un film 3D (care l-am pus la teste de ieri si se vedea foarte ok 3D) insa astazi numai pot sa imi dau seama de ce nu se vede cum se vedea ieri, pur si simplu se vede dublu si cu ochelari si fara, nu poti vizualiza in modul asta.
Setarile sunt la fel ca cele de ieri, filmul e acelasi, etc. Poate sa fie de la ultimul update? Daca da, va rog sa sa uploadeze cineva .exe care era inainte de asta, ceva cu 010, ms.
scuze, dar sunt activati ochelarii? poate ai uitat sa-i activezi
@ionut.ghiban - Ce TV ai?
Edit: Ideea-i sa nu fim prea off-topic.
Edit: Ideea-i sa nu fim prea off-topic.
si modelul acesta
Buna:) eu am samsung 40EH6030 3d full hd. am o problema cu conversia 3d. cand dau conversie 2d-3d , de exemplu pe pro tv, nu arata 3d, de genu cum ii la mall , ci doar se face imaginea in ceata. E ceva din setari, sau doar la filme se vede 3d cum trebuie? mersi
Din ce stiu eu pana acuma:
- conversia 2D-3D este ... cam degeaba. Marketing... nu am gasit macar o singura persoana sa fie incantata de conversie (indiferente de producatorul TV-ului)
- filme 3D ce dau senzatia de spatialitate doar ca si cum ai privi pe fereastra, dar totusi ai senzatia de departare, distante, etc.
- filme 3D cu efecte ce "ies din ecran", acele efecte cautate de toti si pentru care am zis sa fac un topic cu sugestii (nu neaparat doar 3D). Aici este topicul.
- conversia 2D-3D este ... cam degeaba. Marketing... nu am gasit macar o singura persoana sa fie incantata de conversie (indiferente de producatorul TV-ului)
- filme 3D ce dau senzatia de spatialitate doar ca si cum ai privi pe fereastra, dar totusi ai senzatia de departare, distante, etc.
- filme 3D cu efecte ce "ies din ecran", acele efecte cautate de toti si pentru care am zis sa fac un topic cu sugestii (nu neaparat doar 3D). Aici este topicul.