Restartare browser la rularea unor clipuri pe siteul Youtube

2012
Post Reply
Raa
Experimentat

Re: Restartare browser la rularea unor clipuri pe siteul You

Post by Raa »

A aparut update la Web Browser. Poate s-a rezolvat ceva cu restartarea.
Versiune 1.233
Samsung 32ES6100
aeon
Curios

Post by aeon »

posibil
ieri am vazut un episod de ~1 ora din star trek pe vplay fara nici un fel de blocaj

am remarcat insa ca browser-ul a devenit "mai greoi", cel putin in primele minute, pana si sageata la mouse sacadeaza, la fel si imaginea se opreste pentru cateva secunde
dupa 2-3 minute totul revine la normal si nu mai sacadeaza deloc
TV 32ES5700
Margelatu
Interesat

Post by Margelatu »

Raa wrote:A aparut update la Web Browser. Poate s-a rezolvat ceva cu restartarea.
Versiune 1.233
Din pacate problema e tot acolo.
Am vazut azi un mesaj pe Smart cum ca cica SMART-ul nu va fi disponibil pe 13 dec 2012 intre 7.oo si 11.oo pentru mentenanta. Presupun insa ca e vb. de mentenanta pe serverele lor si nu cred ca are leg. cu probleme noastre legate de browser.Pana la urma, speranta moare ultima.
32ES5500 & 40ES5500
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Mentenanta? Bine ca lucra... ceva... ca noua nu ne zic ce :(
brad
Experimentat

Post by brad »

Din nefericire nu s-a rezolvat mare lucru. Am incercat sa rulez un videoclip din youtube-ul TV-ului. Dupa ce a rulat cam 20 min s-a blocat si a cerut restartare cu mesajul memorie insuficienta.
Oare exista vreo solutie sa marim flash-ul intern?
Pt ca pana vor gasi dezvoltatorii o solutie o sa tot plangem in fata TV-ului.
UE49M6302 & HTES4200 & S9 & D-Link 860L & Synology DS214
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Pana una alta, taicameu foloseste cu succes YouTube XL, se uita lejer la filme... Fara restart. Cei de la Samsung nu iau masuri pentru ca poate este vorba si de plugin... de ce incarca asa mult memoria? Acel plugin nu are un "garbage collector"? :D
In programare se stie... eliberarea memoriei de date ce nu se mai utilizeaza, este esential! 20 de minute incarcate in nu stiu ce buffer ii pur si simplu prea mult. De ce XL merge? Pentru ca are alt plugin, poate facut mai cu cap. Se poate sa gresesc dar macar o data sa iau apararea celor de la Samsung :D
24MAP
Nou pe forum

Post by 24MAP »

am observat si eu pe vplay ca se restarteaza. de obicei ma uit la un episod de vreo 45 de min, incepe al doilea si pe la jumate se blocheaza. pe youtube xl, inca nu am incercat videouri mari.
Margelatu
Interesat

Post by Margelatu »

Am gasit azi o noua versiune de Youtube pentru TV: https://www.youtube.com/tv#/browse . Mai stia cineva de ea? Ati testat-o? La mine mai dureaza pana ajung acasa sa vad cum merge.
32ES5500 & 40ES5500
adi_krusell
Expert

Post by adi_krusell »

Da , merge bine . Are suport pentru tastatura si mouse . Am rulat un clip HD de 13 min. fara probleme . Mi-a luat ceva timp sa vad cum trec in fullscreen (tasta verde - B) . Nu-mi place ca nu poti folosi tastatura la "Search" .
Mai testam........
Multumesc .
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
rivas
Informat

Post by rivas »

Salut ! am cumparat un 37es6100 si am vizionat diferite clipuri de pe youtube , si la un moment dat s-a resetat cam dupa vreo 45 de minute. Am sunat la samsung romania tel. verde si mi-au spus ca este din cauza lipsei de memorie ! cind s-a incarcat memoria s-a resetat browserul . Nu poate fi remediat acest aspect neplacut caci nu au cum sa instaleze memorie in plus. TV -urile mai noi au mai multa memorie. Mi-au recomandat sa folosesc aplicatiile pt. a viziona clipuri.
Post Reply