Smart Hub Seria K
Re: Smart Hub Seria K
În folderul APPS instalezi ce jocuri vrei.
Daca gasesti jocuri in Apps dau un premiu!
La mine apar doar cateva aiureli, for kids!
La mine apar doar cateva aiureli, for kids!
Games cred ca apare in functie de model/regiune.
De exemplu aplicatia VOYO nu apare si am trimis mail la SAMSUNG si mi-au spus ca nu e disponibil pe seria K dar au spus ca o introduc printr-un update de soft cat mai curand.
In schimb, am fost in Altex si avand telecomanda Samsung instalata pe Smartphone, am apasat pe butonul de SMART si a aparut meniul de smart la toate TV-urile SAMSUNG expuse.
La unele am vazut ca aparea aplicatia GAMES, am impresia ca erau din seria KS.
De exemplu aplicatia VOYO nu apare si am trimis mail la SAMSUNG si mi-au spus ca nu e disponibil pe seria K dar au spus ca o introduc printr-un update de soft cat mai curand.
In schimb, am fost in Altex si avand telecomanda Samsung instalata pe Smartphone, am apasat pe butonul de SMART si a aparut meniul de smart la toate TV-urile SAMSUNG expuse.
La unele am vazut ca aparea aplicatia GAMES, am impresia ca erau din seria KS.
Am un tv din seria ks dar aplicatia voyo tot nu apare nici in acest moment cu toate ca am actualizat tv-ul la ultima versiund de sw. Nici Seenow nu este dar presupun ca aceasta a fost trasa pe linie moarta.
once again what happens to the 2015 tv we don't get that experience. that's lame samsung and that guy don't be to excited.