ON: Cablul dintre router si TV trebuie mufat "straight". Gasesti tutoriale pe Google.
OFF: Te rog sa nu mai postezi cu majuscule. Regulamentul forumului interzice acest lucru. Multumesc pentru intelegere.
Cu permisiunea ta, am sa modific postul tau de mai sus.
Samsung 32EH5300 Review
- adi_krusell
- Expert
Re: Samsung 32EH5300 Review
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
Stai putin... Tu ai mufat cablul dupa o schema de pe net care asa cum zice si adi_krusell poate sa fie "straight" sau "cross-over" si totusi nu esti sigur ca ai respectat ordinea?delfinash wrote:Oare sa nu fie de la faptul ca nu am mufat cablu exact ca in pozele de pe net?.......

Pai... pune un cablu care sigur este OK (de preferinta mufat de la producator) si apoi mai povestim...
Am reusit....Am sa beau eu berea....

Last edited by adi_krusell on 23 Oct 2013, 18:49, edited 1 time in total.
Reason: Modificare font
Reason: Modificare font
Oprire smart eh5300
De curand a aparut o problema la tv , este vorba de un UE46EH5300 si anume , knd il aprind se stinge singur dupa 1 secunda , face de vreo 10 ori asa stins/aprins , apoi functioneaza perfect , nu face mereu , de la ce ar putea fi ? Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie
Re: Oprire smart eh5300
e posibil sa fie de la modulul de wi-fi. Functioneaza corect wi-fi-ul?
am o problema :cand aprind tv clipeste,poti sa-mi spui ceva