Samsung 50KU6092 (40KU6092, 55KU6092, 65KU6092)
Re: Samsung 50KU6092 (40KU6092, 55KU6092, 65KU6092)
Oare vizionarea unui film online in browser are legatura cu cate aplicatii ai instalate in smart,deci implicit dupa umplerea spatiului memoriei interne,s-ar putea sa nu mai mearga filmele bine fara intreruperi?
Re: Dezamagire
Salut,incearca asa : source-selectezi hdmi-ul prin care esti conectat,dupa ce ai ajuns in dreptul lui nu dai ok,dai sageata sus si o sa vezi Editare,aici poti edita tipul de dispozitiv. Bafta
iti multumesc mult de tot cosmin.Vad ca functioneaza acum.Daca redenumesc HDMI-ul in PC nu ma lasa cu chroma 4:4:4.A trebuit sa redenumesc in Console Game,si de abia acum ma lasa sa activez full chroma 4:4:4
Nu am stiut de magaria asta de la Samsung cu redenumitul intrarii HDMI.In schimb tot ramane o dilemma pt mine de ce pe placile video ATI merge fara sa mai redenumesti HDMI,iar pe placile NVidia nu.
Nu am stiut de magaria asta de la Samsung cu redenumitul intrarii HDMI.In schimb tot ramane o dilemma pt mine de ce pe placile video ATI merge fara sa mai redenumesti HDMI,iar pe placile NVidia nu.
http://imgur.com/a/SCDnN
http://imgur.com/a/tVgy7
Concluzii despre acest TV:
-modelul acesta de TV nu are game mode dedicat,ca sa beneficiezi de game mode activat trebuie sa redenumesti HDMI-ul,o magarie din partea companiei Samsung.Nu stiu de ce au facut asta
-ca sa beneficiezi de full chroma 4:4:4 trebuie sa redenumesti HDMI-ul in modul game /console (am incercat sa redenumesc in PC si tot nu mi da voie la 4:4:4),singura optiune sa beneficiezi de 4:4:4 este console/game
-pe placile video Nvidia scrisul se vede tulbure pe spatiul de culoare 4:2:0 si 4:2:2,doar pe 4:4:4 si RGB vede bine,in schimb pe placile video AMD scrisul se vede foarte clar pe toata chroma de culoare asolut, inclusiv pe limited 4:2:0.Ca o paranteza de aia iubesc placile video ATi radeon la acest capitol de iesire TV.Sint tatici la capitolul TV
-Oricine ar spune ce ar spune,pe placile video ATi radeon culorile parca sint mai calde si mai placute pe iesire TV decat pe cele Nvidia(parere personala din ce am testat)
Deocamdata cam atat.Sarbatori fericite la toti!
http://imgur.com/a/tVgy7
Concluzii despre acest TV:
-modelul acesta de TV nu are game mode dedicat,ca sa beneficiezi de game mode activat trebuie sa redenumesti HDMI-ul,o magarie din partea companiei Samsung.Nu stiu de ce au facut asta
-ca sa beneficiezi de full chroma 4:4:4 trebuie sa redenumesti HDMI-ul in modul game /console (am incercat sa redenumesc in PC si tot nu mi da voie la 4:4:4),singura optiune sa beneficiezi de 4:4:4 este console/game
-pe placile video Nvidia scrisul se vede tulbure pe spatiul de culoare 4:2:0 si 4:2:2,doar pe 4:4:4 si RGB vede bine,in schimb pe placile video AMD scrisul se vede foarte clar pe toata chroma de culoare asolut, inclusiv pe limited 4:2:0.Ca o paranteza de aia iubesc placile video ATi radeon la acest capitol de iesire TV.Sint tatici la capitolul TV
-Oricine ar spune ce ar spune,pe placile video ATi radeon culorile parca sint mai calde si mai placute pe iesire TV decat pe cele Nvidia(parere personala din ce am testat)
Deocamdata cam atat.Sarbatori fericite la toti!
Nu prea cred.
Politica s-a nascut cand primul ticalos l-a intalnit pe primul prost.
ce anume?ursamajor wrote:Nu prea cred.

Asta.

Se pare că am ratat câteva postări.gamer99 wrote:Oare vizionarea unui film online in browser are legatura cu cate aplicatii ai instalate in smart,deci implicit dupa umplerea spatiului memoriei interne,s-ar putea sa nu mai mearga filmele bine fara intreruperi?

Voi folositi Popcorn time cu acest TV ? Eu am incercat si de pe telefon cu Android si de pe laptop cu Win si de pe un Mac.. si cand dau cast to tv.. merge filmul.. dar indiferent ce limba aleg la subtitrare.. nu o afiseaza.
La voi merge ? Daca da.. cum ? Merci!
La voi merge ? Daca da.. cum ? Merci!
-
- Informat
Am facut cerere de retur pt Tv asta, din pacate
Il ridica maine.
Exemplarul primit de mine are clouding cam pe 60% + din suprafata ecranului pe fundal negru.
In rest Tv este excelent .Imagine dotarii, pret .Best Buy in aceasta categorie de pret .De departe Best Buy pt acest pret.
Cred ca am avut ghinion ,deoarece i acord alta sansa si am comandat acelasi model pt retur.
Acum sper ca cel care il va inlocui ,daca are clouding ,probabil va avea datorita tech, macar sa fie la un nivel acceptabil, in comparatie cu asta care il am acum.
Cloudingul pe tv meu este exagerat de mult , si nu il pot pastra, din pacate

Exemplarul primit de mine are clouding cam pe 60% + din suprafata ecranului pe fundal negru.
In rest Tv este excelent .Imagine dotarii, pret .Best Buy in aceasta categorie de pret .De departe Best Buy pt acest pret.
Cred ca am avut ghinion ,deoarece i acord alta sansa si am comandat acelasi model pt retur.
Acum sper ca cel care il va inlocui ,daca are clouding ,probabil va avea datorita tech, macar sa fie la un nivel acceptabil, in comparatie cu asta care il am acum.
Cloudingul pe tv meu este exagerat de mult , si nu il pot pastra, din pacate

Fă și tu o poză pe fundal negru și arat-o. Al meu n-are pic de clouding, iar uniformitatea iluminării este excelentă. La cel anterior aveam 2 benzi mai întunecate pe laturi, dar erau abia sesizabile și nu deranjau. Însă clouding, nu.