Panelul meu este asta Option : 50D6AU2VK
Deci este ? CMO (Chimei Innolux / Chilin /)
Asta este calitativ aceeasi performante cu un panel Samsung sau AUO ?
Samsung 50KU6092 (40KU6092, 55KU6092, 65KU6092)
-
- Informat
Re: Samsung 50KU6092 (40KU6092, 55KU6092, 65KU6092)
Același panel îl are și al meu și sunt foarte mulțumit de el. Are unghiuri excelente de vizionare, timp bun de răspuns, ce să-ți mai dorești? Cine mai are nevoie de panel Samsung? 
PS: AUO aveam la 43KU6072 deținut anterior, dar unghiurile de vizionare erau mai slabe.

PS: AUO aveam la 43KU6072 deținut anterior, dar unghiurile de vizionare erau mai slabe.
Politica s-a nascut cand primul ticalos l-a intalnit pe primul prost.
-
- Informat
Ok, inseamna ca au crescut calitativ de-a lungul anilor . Din ce stiu eu de acum cativa ani , de la ultimul meu Lcd Samsung seria - C700
CMO erau cam cei mai slabi pe atunci in 2010 de departe. Acum am inteles ca fac panelu-ri pt mai toate firmele de Tv de pe piata.
Probabil au facut investitii mari si au crescut calitatea panelurilor produse de ei.
CMO erau cam cei mai slabi pe atunci in 2010 de departe. Acum am inteles ca fac panelu-ri pt mai toate firmele de Tv de pe piata.
Probabil au facut investitii mari si au crescut calitatea panelurilor produse de ei.
Sunt paneluri ieftine pentru entry level. Dar se văd destul de bine.
ursamajor ai msj privat !
Dezamagire
Buna seara la toata lumea.Zilele acestea am achizitionat un tv Samsung ku6092.Acest tv il folosesc pe post de monitor,pt ca tv-urile au index quality mai bun decat la monitoare si se vad mai bine,ma rog din pct meu de vedere.
Trecand peste acest aspect ma confrunt cu o dilema pe care nu mi-o explic.Pe calculatorul desktop am o placa video evga gtx 980 iar pe iesirea tv pe rezolutia 1920x1080p imi vede doar chroma 4:2:2.Ma lasa sa dau game mode doar pe 4:2:2,daca dau din panelul NVidia full chroma 4:4:4 acest tv nu mai imi da voie la game mode,se trece pe standard mode iar lagul este groaznic pe acest mode.
Pe de alta parte pe un laptop cu placa video de generatie f.veche, un hd 5870m in aceasi rezolutie merge fara probleme in 4:4:4 si cu game mode activat.E clar se pare ca ati radeon sta mai bine pe partea de iesire tv decat en-vidiosi.
Intrebarea mea la voi este urmatoarea:
-Exsista vreun truc ceva sa pot sa redenumesc HDMI in PC/DVi mode??Pt ca am auzit niste zvonuri ca daca reusesc sa redenumesc hdmi-ul ma lasa sa activez game mode in orice rezolutie,si pe orice spectru de culoare chroma
Sau acest tv nu are GAME MODE dedicat de face fazele astea?Am atasat si 2 poze.Telecomanda care o am este un model BN59-01247A,iar butonul de tools nu-l am si nici menu.Menu este inlocuit de o casuta iar tools nu exsista.Are doar :extra si sport
va multumesc.si sarbatori fericite la toti!
http://imgur.com/a/uVIPT
http://imgur.com/a/OIwds
Trecand peste acest aspect ma confrunt cu o dilema pe care nu mi-o explic.Pe calculatorul desktop am o placa video evga gtx 980 iar pe iesirea tv pe rezolutia 1920x1080p imi vede doar chroma 4:2:2.Ma lasa sa dau game mode doar pe 4:2:2,daca dau din panelul NVidia full chroma 4:4:4 acest tv nu mai imi da voie la game mode,se trece pe standard mode iar lagul este groaznic pe acest mode.
Pe de alta parte pe un laptop cu placa video de generatie f.veche, un hd 5870m in aceasi rezolutie merge fara probleme in 4:4:4 si cu game mode activat.E clar se pare ca ati radeon sta mai bine pe partea de iesire tv decat en-vidiosi.
Intrebarea mea la voi este urmatoarea:
-Exsista vreun truc ceva sa pot sa redenumesc HDMI in PC/DVi mode??Pt ca am auzit niste zvonuri ca daca reusesc sa redenumesc hdmi-ul ma lasa sa activez game mode in orice rezolutie,si pe orice spectru de culoare chroma
Sau acest tv nu are GAME MODE dedicat de face fazele astea?Am atasat si 2 poze.Telecomanda care o am este un model BN59-01247A,iar butonul de tools nu-l am si nici menu.Menu este inlocuit de o casuta iar tools nu exsista.Are doar :extra si sport
va multumesc.si sarbatori fericite la toti!
http://imgur.com/a/uVIPT
http://imgur.com/a/OIwds
Nu inteleg de ce are grafica din menu asa urata.Vechiile mele televizoare au o grafica mult mai prietenoasa cu iconite ca pe pc de rezolutie buna, efecte luminoase cand navighezi prin meniu.La seriile noi(parca am vazut pe youtube unul din seria 7000) parca le-a desenat un copil de ciclu primar,simplu si as spune urate.Ca sa numai spun de schimbarea functiilor si submeniurilor.Am cumparat un tv pt socrumiu 40 j 5100(grafica mai frumaoasa in meniu ca la vechiile tv)si butonand meniul am cautat functia transfer lista canale.La prima vedere am spus ca nu are.Lasa ca le aranjam din telecomanda.Alta bataie de cap,nu gaseam la editare-sortare ,editare nr canal sau inversare canal.De ce complica lucruriile programatorii de software cand mergeau ok la seriile anterioare?Butonam cautand cumva sa aranjez canalele alfel decat cu favorite si hop in al nu stiu cat zecelea submeniu aruncat int-un colt uitat de lume,ascuns dupa o tufa si-un copac,"transfer lista canale".Nu era mai simplu sa-l puna in meniul principal ca la restul tv?Daca te duci in orice meniu pana jos in lista de ce nu sare automat la prima linie din meniu,trebuie sa treci prin toate din nou in sus sa te enervezi.Butonul de info daca apesi o data arata informatiile despre canal ,dar nu toate,mai trebuie sa apesi o data sa vezi din ce an e filmul si ce actori are.Au complicat lucruriile inutil.Pe partea de imagine de la versiunea anterioara 1142 la 1154 pot spune ca in afara ca e mai smooth imaginea mai fluenta,a aparut o usoara granulatie un noise de imagine care pe versiunea anterioara nu exista.Chestia asta ma enerveaza fiindca la vechiul tv 40es6100 aveam pe fonduri inchise o granulatie pronuntata care cu orice reglaj nu am putut s-o fac sa dispara.Dupa update a aparut si pe 50ku6092 dar foarte mica as putea spune,dar am redus cu "vizionare digitala clara",nu-mi place ca mai reduce din claritate si detalii.Si am uneori o palpaire de culoare neagra ca un arc de cerc,o fractiune de secunda as putea spune,pe partea dreapta de sus pana jos cam pana unde e sigla de la canale si foarte rar pe centru tv da sub forma de dunga groasa.Cam cat ai clipi din ochi.Poate e de la postprocesari si filtre active digitale.
-
- Informat
Salut , exista vreo aplicatie ,program ? ca sa faci screen mirroring cu Pc-ul pe acest Tv ? Stiu ca este pt tel. dar vreau cu pc-ul sa faca screen mirroring.
Adica sa vezi exact ce se vede in acel moment pe monitorul tau Pc direct pe TV prin wireless .
Am cautat pe net ,youtube dar nu merg . Nu am reusit sa activez ,mirroring cu pc
Adica sa vezi exact ce se vede in acel moment pe monitorul tau Pc direct pe TV prin wireless .
Am cautat pe net ,youtube dar nu merg . Nu am reusit sa activez ,mirroring cu pc
-
- Informat
Si altceva
cata memorie interna are acest tv ? Seria J5500 stiu ca avea doar 1GB.

De la Windows 7 sau 8 încoace ai posibilitatea s-o faci direct din OS, n-ai nevoie de nicio aplicație.inthemix32 wrote:Adica sa vezi exact ce se vede in acel moment pe monitorul tau Pc direct pe TV prin wireless .
https://www.google.ro/search?q=screen+m ... Gla86QgcAM
Îți spune câtă memorie ai disponibilă în momentul în care instalezi o aplicație.