Samsung 50KU6092 (40KU6092, 55KU6092, 65KU6092)
Re: Samsung 50KU6092 (40KU6092, 55KU6092, 65KU6092)
I-am luat lui "flăcăneață"
o comodă pe măsura lui. Cea veche era prea strâmtă pentru el. și tot așezându-l am zis să fac niște măsurători să văd cât consumă. La setările mele echilibrate cât să nu "scoată ochii" nu trece de 60W. Pe Dinamic n-am reușit să-l fac să treacă de 130W, deși Samsung dă valoare maximă de 190W. Oare cum o fi fost obținută?

Politica s-a nascut cand primul ticalos l-a intalnit pe primul prost.
ce tastatura ai la el? k400?ursamajor wrote:I-am luat lui "flăcăneață"o comodă pe măsura lui. Cea veche era prea strâmtă pentru el. și tot așezându-l am zis să fac niște măsurători să văd cât consumă. La setările mele echilibrate cât să nu "scoată ochii" nu trece de 60W. Pe Dinamic n-am reușit să-l fac să treacă de 130W, deși Samsung dă valoare maximă de 190W. Oare cum o fi fost obținută?
stie cineva ce tastatura merge la 55 ku6092????ce model de tastatura samsung sau altcv compatibil cu modelul???? help!!!
logitech k400costi2017 wrote:stie cineva ce tastatura merge la 55 ku6092????ce model de tastatura samsung sau altcv compatibil cu modelul???? help!!!
Legat de cat curent consuma si eu m-am speriat cand am citit specificatiile tehnice.Se pare ca televizoarele 4k consuma mai mult curent decat cele full hd si in special cele care au Hdr.Stiind ca aceasta functie intensifica contrastul,claritatea si culorile(cineva spunea pe forum ca la un material cu hdr televizorul automat ia alte setari de reglaj in acest mod).Eu inca nu am acest televizor,astept curierul sa vina zilele astea(l-am comandat de 1decembrie),deci parerea mea e subiectiva.Am o rugaminte pentru cei care au priza care le arata consumul de curent,sa posteze si la un videoclip 4k cu hdr ,daca aveti asa ceva, daca consumul e aceelasi.Nici nu i-am spus sotiei ca televizorul asta are un consum mai mare(190w) fata de vechiul de 40' diagonala tot Samsung care dupa trei ani si ceva are probleme cu niste dungi pe display(40 es6100).Oricum cand am vazut pozele postate despre consumul de curent pe setari normale m-am mai linistit,la mine mergand televizorul peste 6 ore pe zi,ma si vedeam cu o factura la curent mult mai mare.Cat despre setari fiecare cu parerea lui.Unora le place imaginea cat mai naturala,mie personal i-mi place imaginea reglata cu culori mai vibrante,mai vii,contrast mai puternic. Bineinteles cat sa nu deranjeze ochiului,nu exagerat.Nu e viata noastra destul de mohorata ,vremea de afara mai urita acum iarna,asa ca macar la televizor sa ne uitam la ceva mai frumos si colorat.
Logitech K400 Plus am eu. Pe asta v-o recomand. K400 simplu are probleme cu consumatul bateriilor. Si e si model mai vechi.
Imaginea cât mai naturală e cea mai indicată. Televizoarele moderne au suficient negru cât să ofere contraste foarte bune. O imagine corect calibrată redă detaliiile corspunzător, ceea ce o imagine la care setările sunt turbate, n-o poate face. Mai în urmă pe acest topic, am pus un set de teste și manualul de utilizare pentru ca fiecare să-și poată calibra corect setările de bază. Pentru cei ce-și doresc mai mult, pot apela la serviciile unui calibrator cu mijloace tehnice adecvate, dar eu consider că e suficientă calibrarea de bază.gamer99 wrote:Unora le place imaginea cat mai naturala,mie personal i-mi place imaginea reglata cu culori mai vibrante,mai vii,contrast mai puternic. Bineinteles cat sa nu deranjeze ochiului,nu exagerat..
"Funcția" HDR a acestui TV nu e decât marketing. În realitate, TV-ul nu știe HDR, ci doar acceptă și rulează și material/semnal video cu tag HDR. Deci, nu vă faceți iluzii. Într-adevăr, setările se schimbă, dar doar de chichi.

Puteai să mă rogi direct.gamer99 wrote:Am o rugaminte pentru cei care au priza care le arata consumul de curent,sa posteze si la un videoclip 4k cu hdr ,daca aveti asa ceva, daca consumul e aceelasi.
Dând deja explicația despre HDR-ul ăsta mimat al TV-ului, consumul n-are cum să fie mai mare, din moment ce pe maximum (Dinamic) este sub 130W.
Modelul dumneavoastra de TV nu este compatibil in momentul de fata cu o sectiune de jocuri.
Din fabrica acestuia ii lipseste sectiunea de jocuri.
In cazul in care pe viitor va fi posibil, veti observa acest lucru in urma unui update de software.
Va stam si pe viitor la dispozitie si va dorim toate cele bune!
Cu stima,
Niculina

Din fabrica acestuia ii lipseste sectiunea de jocuri.
In cazul in care pe viitor va fi posibil, veti observa acest lucru in urma unui update de software.
Va stam si pe viitor la dispozitie si va dorim toate cele bune!
Cu stima,
Niculina

Nu mă surprinde răspunsul acesta. Să ne gândim doar: modelele acestea de KU6092 și KU6072 sunt modele ieftine, scoase pentru piața est-europeană. În ideea de a inunda piața și a le vinde rapid (de profit să nu-i plângem că fac sigur), softul a fost lăsat de izbeliște. Dovadă sacadarea imaginii pe v. 1142 de care se plâng unii, publicarea unei versiuni noi de soft, urmată apoi de retragerea ei etc. N-au timp să le testeze, nici nu le testează efectiv, cred.
Să așteptăm și să sperăm că vor ieși din febra asta e obținerii profitului și se vor orienta și nițel spre nevoile clienților.
PS: ca o confirmare a ceea ce am spus mai sus, ați observat că modelele acestea de TV-uri expuse în magazine nu rulează conținut în mișcare, ci doar imagini statice? Nici măcar Demo-uri de la Samsung. De ce oare?
Eu sper să le vină mintea la cap și să distribuie un firmware care să corecteze problemele, că sigur se poate, dovadă v. 1150, care doar trebuie periată ca lumea.
Să așteptăm și să sperăm că vor ieși din febra asta e obținerii profitului și se vor orienta și nițel spre nevoile clienților.
PS: ca o confirmare a ceea ce am spus mai sus, ați observat că modelele acestea de TV-uri expuse în magazine nu rulează conținut în mișcare, ci doar imagini statice? Nici măcar Demo-uri de la Samsung. De ce oare?

Eu sper să le vină mintea la cap și să distribuie un firmware care să corecteze problemele, că sigur se poate, dovadă v. 1150, care doar trebuie periată ca lumea.