Cere mai mult decat Android 4.2. Si are diferite "arome": screen mirroring, widi, miracast, airplay, etc.ursamajor wrote: sammy screen mirroring e tot un soi de standard. Singurele cerinte sunt cele de sistem, respectiv minim Android 4.2.2, altfel nu merge.
Samsung 50KU6092 (40KU6092, 55KU6092, 65KU6092)
Re: Samsung 50KU6092 (40KU6092, 55KU6092, 65KU6092)
Buna ziua ! solicit de la colegii de forum un pic de ajutor...
am un tv 55KU6092 de si as dori o tastatura originala ..e compatibila KBD 1000, sau trebuie KBD 2000 sau KBD 2500? alte variante de tastaturi compatibile la preturi rezonabile?va multumesc
am un tv 55KU6092 de si as dori o tastatura originala ..e compatibila KBD 1000, sau trebuie KBD 2000 sau KBD 2500? alte variante de tastaturi compatibile la preturi rezonabile?va multumesc
1142.0lupone22 wrote:what firmware version u have ?
1150 was removed from samsung website don't know whyselector wrote:1142.0lupone22 wrote:what firmware version u have ?
KU6092 nu are bluetooth deci nu sunt compatibilecosti2017 wrote:Buna ziua ! solicit de la colegii de forum un pic de ajutor...
Salut
Am mai scris acum cateva zile despre problemele pe care le-am avut cu modelul 40KU6092 si anume ca imaginea sacadeaza pe cablu si la filme de pe stick . Am gasit si un review de la cineva care se pare ca are aceeasi problema:
"Panoul are doar 60Hz si sufera de judder sever [sare / e sacadata] la filme [care majoritatea au 24 fps] daca redarea este facuta de orice alta sursa decat direct de televizor motiv pentru care am si returnat acest televizor.
Singurele optiuni ca imaginea sa nu aiba judder este ca televizorul sa decodeze singur imaginea [youtube, Plex, Fisiere pe USB sau HDD bagat direct in Tv] sau sa dispuneti de un TV Box sau Receiver capabil sa-si sincronizeze frecventa cu numarul de fps [cadre pe secunda] ceea ce 99% dintre utilizatori nu au."
Am gasit un link si pe youtube : https://www.youtube.com/watch?v=wXTsF_cScKA
Cam asa face si televizorul meu daca incerc sa rulez un film de pe stick, nu conteaza daca e dvd bluray imaginea sacadeaza la fel.
Am mai zis si o mai zic o data, un tv care se spune ca costat 3000 si ceva de lei la lansare (e drept acum la 1800 lei ) sa aiba asemenea probleme mi se pare jenant.Probabil si de asta e la reducere.Sunt curios daca a mai sesizat cineva de pe forum asa ceva, pentru ca se pare ca nu e o problema izolata ci o problema generala la modelul asta de televizoare.
E sunt decis sa-l returnez si sa iau ceva la schimb.Acum problema care se pune, mai gasesc ceva care macar sa se apropie ca si calitate a imaginii, conectivitatii la internet, a meniurilor etc pana in 2000 de lei ?
Chiar parea prea frumos cand am citit specificatiile: 40 inch, 4k si toate minunile de la Samsung la 1700 de lei.
Am mai scris acum cateva zile despre problemele pe care le-am avut cu modelul 40KU6092 si anume ca imaginea sacadeaza pe cablu si la filme de pe stick . Am gasit si un review de la cineva care se pare ca are aceeasi problema:
"Panoul are doar 60Hz si sufera de judder sever [sare / e sacadata] la filme [care majoritatea au 24 fps] daca redarea este facuta de orice alta sursa decat direct de televizor motiv pentru care am si returnat acest televizor.
Singurele optiuni ca imaginea sa nu aiba judder este ca televizorul sa decodeze singur imaginea [youtube, Plex, Fisiere pe USB sau HDD bagat direct in Tv] sau sa dispuneti de un TV Box sau Receiver capabil sa-si sincronizeze frecventa cu numarul de fps [cadre pe secunda] ceea ce 99% dintre utilizatori nu au."
Am gasit un link si pe youtube : https://www.youtube.com/watch?v=wXTsF_cScKA
Cam asa face si televizorul meu daca incerc sa rulez un film de pe stick, nu conteaza daca e dvd bluray imaginea sacadeaza la fel.
Am mai zis si o mai zic o data, un tv care se spune ca costat 3000 si ceva de lei la lansare (e drept acum la 1800 lei ) sa aiba asemenea probleme mi se pare jenant.Probabil si de asta e la reducere.Sunt curios daca a mai sesizat cineva de pe forum asa ceva, pentru ca se pare ca nu e o problema izolata ci o problema generala la modelul asta de televizoare.
E sunt decis sa-l returnez si sa iau ceva la schimb.Acum problema care se pune, mai gasesc ceva care macar sa se apropie ca si calitate a imaginii, conectivitatii la internet, a meniurilor etc pana in 2000 de lei ?
Chiar parea prea frumos cand am citit specificatiile: 40 inch, 4k si toate minunile de la Samsung la 1700 de lei.
Judder-ul l-am sesizat și eu, mai ales la v. 1142, cea cu care a venit TV-ul. Pe v. 1150 acesta pare că s-a mai atenuat. În orice caz, pentru un TV judder-free va trebui să bagi mai adânc mâna în buzunar. Vezi lista aici: http://www.rtings.com/tv/tests/motion/24p
Până atunci poți încerca două variante:
- setezi Auto Motion Plus pe Personalizat, iar Reducere pâlpâire (judder) pe o anumită valoare (de la 1 la 10), care îți convine, până judderul devine tolerabil. Pe v. 1142 țineam pe 4
sau
- setezi Auto Motion Plus pe Personalizat (deci nu Dezactivat), iar Reducere judder pe 0 (zero). Am găsit chestia asta pe un site (nu mai știu pe care), am încercat-o și m-a mulțumit.
O altă variantă ar fi să verific dacă mai am firmware-ul 1150 pe undeva și dacă-l am îl urc pe un site de hosting, să-l poată lua cine dorește.
I'll check if still I have somewhere v.1150 and I'll upload it to a server.
Până atunci poți încerca două variante:
- setezi Auto Motion Plus pe Personalizat, iar Reducere pâlpâire (judder) pe o anumită valoare (de la 1 la 10), care îți convine, până judderul devine tolerabil. Pe v. 1142 țineam pe 4
sau
- setezi Auto Motion Plus pe Personalizat (deci nu Dezactivat), iar Reducere judder pe 0 (zero). Am găsit chestia asta pe un site (nu mai știu pe care), am încercat-o și m-a mulțumit.
O altă variantă ar fi să verific dacă mai am firmware-ul 1150 pe undeva și dacă-l am îl urc pe un site de hosting, să-l poată lua cine dorește.
I have v. 1150, but still no Games tab.lupone22 wrote:1150 was removed from samsung website don't know whyselector wrote:1142.0lupone22 wrote:what firmware version u have ?
I'll check if still I have somewhere v.1150 and I'll upload it to a server.
Politica s-a nascut cand primul ticalos l-a intalnit pe primul prost.
Aaa, am uitat, trebuie să dezactivezi cam tot ce ține de procesarea imaginii, acele filtre.
Setările mele de bază sunt cam așa:
MOD FILM
Iluminare spate 8
Luminozitate 45
Contrast 85
Claritate 40
Culoare 50
Tentă V50 R50
Aplicare setari Toate sursele
Vizualizare clara digitală Dezactivat
Auto Motion Plus Personalizat 0
Mod film Dezactivat
Contrast dinamic Dezactivat
Ton culoare Cald1
Balans alb Nu se modifică
Gamma 0
Mod doar RGB Dezactivat
Spatiu de culoare Nativ (culmea, și asta influentează judderul, citit pe avsforum)
Încearcă-le și mai vorbim.
Setările mele de bază sunt cam așa:
MOD FILM
Iluminare spate 8
Luminozitate 45
Contrast 85
Claritate 40
Culoare 50
Tentă V50 R50
Aplicare setari Toate sursele
Vizualizare clara digitală Dezactivat
Auto Motion Plus Personalizat 0
Mod film Dezactivat
Contrast dinamic Dezactivat
Ton culoare Cald1
Balans alb Nu se modifică
Gamma 0
Mod doar RGB Dezactivat
Spatiu de culoare Nativ (culmea, și asta influentează judderul, citit pe avsforum)
Încearcă-le și mai vorbim.
Ms pentru timpul acordat.Hai ca incerc sa fac setarile date de tine si poate mai dau o sansa televizorului.As fi trecut cu vedere sacadarile de pe posturile tv dar pe cele de pe stick nu am cum.Sa fiu sincer, l-am cumparat mai mult pt a rula filme pe el.
Daca reusesti sa faci upload la 1150 e perfect
Daca reusesti sa faci upload la 1150 e perfect

L-am găsit și acum îl urc. Când termină, dau linkul.
EDIT:
Iată linkul de download pentru v. 1150 pentru KU6092:
https://mega.nz/#!wNVXkCoB!wHmU6cm0tjQS ... qamPNpr0fE
Ca să suflăm și-n iaurt, să vă spun că sper ca update-ul să fie pentru toate din seria KU6092. Eu când l-am luat am selectat în prealabil TV-ul meu de 50". Dar cred că nu e dependent de diagonală. Poate ne lămurește definitiv sammy.
EDIT:
Iată linkul de download pentru v. 1150 pentru KU6092:
https://mega.nz/#!wNVXkCoB!wHmU6cm0tjQS ... qamPNpr0fE
Ca să suflăm și-n iaurt, să vă spun că sper ca update-ul să fie pentru toate din seria KU6092. Eu când l-am luat am selectat în prealabil TV-ul meu de 50". Dar cred că nu e dependent de diagonală. Poate ne lămurește definitiv sammy.