PE HDMI 2 AM PS4sammy wrote:Dar ai conectat STB-ul la HDMI2? sau ce sursa ai avut pe HDMI2 ca sa aiba ce "prelucra"?
iar pe hdmi 3 (arc)am receiver avr 4k
pe hdmi 1 stb iptv si vrea setarea uhdcolor..
pe hdmi 2 si 3 nu vrea..
PE HDMI 2 AM PS4sammy wrote:Dar ai conectat STB-ul la HDMI2? sau ce sursa ai avut pe HDMI2 ca sa aiba ce "prelucra"?
incearca: http://www.samsung.com/sa_en/support/skp/faq/1072122tv2010 wrote:diferenta dintre KU6072 si KU6092 este ca piciorul 6092 este argintiu..in rest identice..
nu am reusit sa activez hdmi uhd color decat la hdmi 1 unde am stb-ul ..dar pe hdmi 2 si 3 nu ma lasa..imi zice indisponibil..stie cineva cum sa le activez?
La mine recunoaște 1080p și nu face overscan, în schimb tot nu reușesc să activez Game Mode. am și redenumit portul HDMI și nimic. Dar atât timp cât nu sesizez lag deloc, nici nu-mi mai bat capul.sammy wrote:De ce face overscan la o imagine primita in format 1080P? De ce afiseaza 1:1 doar daca redenumim portul in PC? Inca nu-mi este clar... Ma uitam la un tutorial pe youtube in care explica sa punem imaginea din meniul Tools pe 16:9.... "Hello!" imaginea era deja pe 16:9...
As vrea sa inteleg daca este overscan, de ce se aplica implicit pe un semnal de la PC format 1080p si de ce nu recunoaste el singur ca este PC?
Se pare ca o consola o recunoaste sa nu lase Game Mode in setarile de imagine.
Nu merge video, poți da alt link?tv2010 wrote: te rog sa faci exact pas cu pas fiecare setare video pe modul film pe fiecare intrare hdmi si tv dupa videoul urmator !!