Samsung KU6072
Re: Samsung KU6072
Nu am avut timp in seara asta sa caut un 4k,te asigur ca nu stau sa caut imperfectiuni,la 1-2 ore pe seara ma uit la un film nu analizez ecranul
))

Acuma ma uit si eu la un film 

Sammy ai apucat cumva sa cuplezi tv-ul la soundbar in weekend?
Eu am mai cautat si pe alte forumuri solutia la problema mea, insa se pare ca nimeni nu are o rezolvare sa il fac sa se auda pe posturile tv la fel de tare ca pe youtube.
Eu am mai cautat si pe alte forumuri solutia la problema mea, insa se pare ca nimeni nu are o rezolvare sa il fac sa se auda pe posturile tv la fel de tare ca pe youtube.
Sorry, inca nu... poate dupa black friday 

Nicio problema, cand poti si ai tu timp, am zis doar sa intreb asa "de control" 

Bine faci. Adu-mi aminte 

Asta e meniul care apare cand apesi joystick-ul din spate.ursamajor wrote:Apropo de tastatură: în mod TV, când apăs pe tasta F12 apare un soi de telecomandă virtuală (vezi foto) cu comenzi rapide, care, din păcate, nu poate fi accesată nici cu tastatura, nici din telecomanda TV-ului. Păcat!
E doar o coincidenta ca iti apare cand apesi acea tasta si este normal sa nu il poti controla cu tastatura sau telecomanda
Ce ciudă am în mine că nu am prins un 60KU6072, mama lui de stoc...
Cu vizualizare clara digitala dezactivata se vede cu macroblocuri,cu ea activata doar pixelat,acm downloadez un filmulet de prezentare de 5 gb si unul intreg de 42gb,daca nici la astea nu o sa se vada ok e clar ca are probleme tv-ul.