40ES7000-Problema la aplicatia Youtube on TV

Post Reply
adi_krusell
Expert

40ES7000-Problema la aplicatia Youtube on TV

Post by adi_krusell »

Buna ziua.Detin un Samsung UE40ES7000SXXH si am o problema la aplicatia "Youtube on TV".Aceasta nu afiseaza diacriticele,ex.In loc de "CAUTATI" afiseaza "CUTATI".Deasemeni aplicatia nu reactioneaza la unele comenzi de pe tastatura wireless(VG-KBD1000),ex.comanda "RETURN".Exista ceva setari pentru a remedia aceste probleme sa ce se poate face? Mentionez ca atat televizorul cat si aplicatia sunt cu update la zi.Multumesc pentru orice ajutor.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
admin
Administrator

Re: 40ES7000-Problema la aplicatia Youtube on TV

Post by admin »

Salut.
Youtube on TV - deci este vorba despre aplicatia din SMART, nu youtube in browser.
Meniul TV-ului este setat in Romana? Ai incercat sa schimbi limba meniului chiar daca pui pe engleza?
Ma mir ca raspunde la undele comenzi, eu stiam ca acea aplicatie raspunde doar la telecomanda, inclusiv cautarea (tastarea litera cu litera) se face din telecomanda.
Daca firmware-ul este la zi cred ca nu putem decat sa asteptam un update la aceasta aplicatie. Din fericire, actualizarile aplicatiilor din SMART este mult mai frecventa decat rezolvarile de software de "baza" ce tine de "nucleul" softului. Aplicatiile din SMART sunt facte de terti, nu neaparat de Samsung.
Momentan nu pot furniza mai multe informatii utile.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
adi_krusell
Expert

Post by adi_krusell »

Da,este vorba despre aplicatia "Youtube on TV" din Smart Hub,nu Youtube.com din browser.Problemele au aparut dupa ultimul update al aplicatiei.Pentru moment am schimbat meniul in engleza.Mai am o intrebare:se poate reveni cumva la versiunea anteriora a aplicatiei?Acum am ver.1.059.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
admin
Administrator

Post by admin »

Nu am incercat niciodata downgrade la firmware si nici nu stiu sa se poata la Samsung. O "fortare" de genul asta faceam pe playerele Western Digital, care aveau in ceva fisier notata versiunea (fisier text) astfel ca prin editare ziceam ca-i versiune mai noua decat cea curenta, playerul acceptand update-ul care de fapt era downgrade.
La Samsung nu stiu sa se poata.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
adi_krusell
Expert

Post by adi_krusell »

Se pare ca problemele sunt reale si afecteaza mai multi utilizatori.Iata cateva exemple: http://productforums.google.com/forum/# ... fO2hY6yJVY sau asta: https://productforums.google.com/forum/ ... 51AHfOwmCI . Sa speram ca se vor rezolva cu un update cat mai curand.
admin
Administrator

Post by admin »

Ar fi bine pentru toata lumea daca numarul de sesizari este suficient de mare incat sa puna presiune pe Samsung. Personal ii desconsider pe partea de soft. Prea multe buguri si scapari, de parca nu au testeri.
adi_krusell
Expert

Post by adi_krusell »

Am intrat pe Samsung Romania-Support-Live Chat,unde am stat de vorba cu un tehnician de la ei(foarte amabil dealtfel),care mi-a explicat ca vina pentru aceste bug-uri apartine dezvoltatorului aplicatiei,SAMSUNG nefacand alceva decat preluarea acesteia in Smatr Hub.In cazul acesta ne ramane doar speranta ca YOUTUBE va fi mai atent pe viitor la dezvoltarea aplicatiilor(la versiunea anterioara nu erau probleme cu afisarea caracterelor si puteam folosi tastatura wireless.Parca era ver.1.041)
sor123
Interesat

Post by sor123 »

s-a rezolvat problema youtube, cel putin partea cu caracterele, acum apar corect
Margelatu
Interesat

Post by Margelatu »

Da, din fericire s-a rezolvat partea cu diacriticele dar nu imi merge playlistu, se impotmoleste mereu cand tre sa treaca la urmatoarea piesa :( .
32ES5500 & 40ES5500
sor123
Interesat

Post by sor123 »

parerea mea este sa intrii direct pe net si sa folosesti acolo youtube, pana mai upgradeaza la asta din Smart
Post Reply