Samsung 32F6400 UE32F6400 Review Pret Pareri (F6400)
Re: 40F6400 pierdere semnal pe posturile HD
Multumesc pentru sugestie! Voi reveni cu rezultatele.
UE40F6400 - imaginea tremura in partea de sus a ecranului
Salut,
Am un samsung UE40F6400 care tocmai a iesit din garantie.
Saptamana trecuta a inceput sa faca figuri, in sensul ca tremura imaginea pe orizontala in partea de sus a ecranului (1-2 secunde, la intervale de 30 de secunde).
A mai intalnit cineva ceva similar?
Am tinut permanent conectat un HDD extern. Cand a facut figuri prima data, am deconectat acest HDD si parea sa isi fi revenit. Acum face figuri si fara.
Sa fie o problema cu sursa de alimentare?
Multumesc.
Am un samsung UE40F6400 care tocmai a iesit din garantie.
Saptamana trecuta a inceput sa faca figuri, in sensul ca tremura imaginea pe orizontala in partea de sus a ecranului (1-2 secunde, la intervale de 30 de secunde).
A mai intalnit cineva ceva similar?
Am tinut permanent conectat un HDD extern. Cand a facut figuri prima data, am deconectat acest HDD si parea sa isi fi revenit. Acum face figuri si fara.
Sa fie o problema cu sursa de alimentare?
Multumesc.
Re: UE40F6400 - imaginea tremura in partea de sus a ecranul
Sursa e defecta dacă face asa când e pe 3d.
În cazul tău, ori e vorba de mufa de alimentare a baretelor led, ori buretele de leduri sunt pe ducă.
În cazul tău, ori e vorba de mufa de alimentare a baretelor led, ori buretele de leduri sunt pe ducă.
Telecomanda F6400
Salut !
Imi puteti spune va rog de unde as putea achizitiona o telecomanda pentru utilajul din subiect ? Originala, desigur
Multumesc !!
Imi puteti spune va rog de unde as putea achizitiona o telecomanda pentru utilajul din subiect ? Originala, desigur

Multumesc !!
Problema Samsung Smart Tv F6400
Am si eu o problema, am un Samsung Smart Tv F6400 si acum in partea de jos a ecranului se vede intunecat, stiti cumva ce problema are?
upload image free
windows 7 screen shot

Re: Samsung 32F6400 UE32F6400 Review Pret Pareri (F6400)
S-au dus niste led-uri pe acolo... Treaba de service.
Nu mai am garantie...Aveti idee cam cat ar costa?
Nu stiu sa zic cat costa.