va felicit pt. toată activitatea si dăruirea de pe acest forum.Ma bucur sa vad ca mai exista si oameni care într-adevăr isi dau silință pt. a ajuta pe alții care nu au cunoștințele necesare printre care ma enumăr si eu

A venit vremea sa fac si eu pasul in alegerea unui nou TV Samsung iar aici am nevoie va rog de sfaturile voastre.
Bugetul alocat pt. TV este de 3500Ron,diagonala min 121cm.
Dupa cateva zile de căutări prin magazine si pe internet(am reusit sa inteleg cat de cat care cum sunt seriile si cărui an aparțin...etc) m-am oprit la cateva modele:
1.50KU6072
2.49KU6172
3.48JU6400
acuma vine partea grea in a lua o decizie,cum spuneam nu sunt un cunoscător si de aceea imi si vine asa greu sa aleg.
Singurul despre care am gasit date clare(păreri) este JU6400,in rest despre celelalte 2 nu am aflat multe...dar logic ma gândesc ca fiind generație 2016 sa fie mai bune ca si imagine,funcție smart.Nu tin neaparat ca TV sa fie curbat...am ales la nr. 2 curbat datorită specificatiillor.
Va rog sa ma ajutați cu sfaturi si păreri in a face alegerea corecta.In cazul in care in bugetul meu ma pot încadra si la alte modele mai bune rog sa imi spune-ți...posibil ca eu sa nu fi facut alegerea corecta.
Scz daca am postat aiurea si rog un moderator sa mute postul in aria dedicată .
Mulțumesc !
VEZI AICI REVIEW PENTRU SAMSUNG 40KU6072