Buna ziua ,
Am achizitionat de curand un TV Samsung 32J5600 , si as dori sa aflu cum se poate edita pe un PC ,lista de canale , dupa operatia de transfer lista canale pe stick.
Intreb pentru ca pe stick nu exista transferat nici un fisier cu extensiea .scm , care este recunoscut de softurile de editare lisa canale pentru televizoarele samsung.
32J5600 - Editare lista canale
Re: Editare lista canale la 32J5600
se pare ca ChanSort suporta si seria J.
ai tutorial aici http://samsungtv.ro/sortarea-si-actuali ... t1720.html
ai tutorial aici http://samsungtv.ro/sortarea-si-actuali ... t1720.html
Multumesc pentru tutorial .
Rezolvasem astfel :
1- pe stick , televizorul transfera un .zip care contine trei fishiere fara extensie ( dvb_analog , dvbc si sat ) care sunt baze de date SQLite format 3. NU CONTINE NICI UN FISHIER CU EXTENSIA .scm care e vazut de programele de etitare canale pentru tv Samsung
2- Se instaleaza pe PC SqliteBrowser3 si modifici , stergi canale din baza da date. Atentie , este o baza de date - nu o sa vedeti numele canalelor care cred ca sunt scrise in coreana , dar o sa gasiti numarul de canal asa cum este memorat pe TV.
ps. ChanSort , nu functioneaza cu fishierele transferate de Samsung TV 32J5600 , probabil toata seria.
Rezolvasem astfel :
1- pe stick , televizorul transfera un .zip care contine trei fishiere fara extensie ( dvb_analog , dvbc si sat ) care sunt baze de date SQLite format 3. NU CONTINE NICI UN FISHIER CU EXTENSIA .scm care e vazut de programele de etitare canale pentru tv Samsung
2- Se instaleaza pe PC SqliteBrowser3 si modifici , stergi canale din baza da date. Atentie , este o baza de date - nu o sa vedeti numele canalelor care cred ca sunt scrise in coreana , dar o sa gasiti numarul de canal asa cum este memorat pe TV.
ps. ChanSort , nu functioneaza cu fishierele transferate de Samsung TV 32J5600 , probabil toata seria.
o fi cum spui, n-am seria J sa verific, ei zic pe site ca functioneaza:
sursa: http://sourceforge.net/projects/chansort/ChanSort allows you to organize your TV's channel lists on your PC. It supports:
* Samsung's series B,C,D,E, F, H and J
* most LG's models released 2009-2015
* Panasonic models released 2011-2015 (svl.db or svl.bin)
* Toshiba models released 2009-2012 (zip/chmgt.db )
* VDR channels.conf lists
NEW:
* Full support for Samsung J series
Multumesc mult pentru link.
O sa incerc din nou.
Problema e ca in zip-ul transferat de tv sunt trei fishiere fara extensie si un fisier cu .xml .
Atasez tot ce s-a transferat pe stick , poate ai vreo idee.
O sa incerc din nou.
Problema e ca in zip-ul transferat de tv sunt trei fishiere fara extensie si un fisier cu .xml .
Atasez tot ce s-a transferat pe stick , poate ai vreo idee.
- Attachments
-
- Channel_list_T-HKMFDEUC-1214.3.zip
- acest zip e transferat de tv
- (55.95 KiB) Downloaded 672 times
Gata , merge ChanSort-ul, e ok
SCUZE , trebuia incarcat zip-ul si nu fishierele din el.
Multumesc inca o data.
SCUZE , trebuia incarcat zip-ul si nu fishierele din el.
Multumesc inca o data.
Re: 32J5600 - Editare lista canale
Buna ziua!
Am un TV Samsung 32J5500, am reusit sa ordonez posturile cu ChanSort (asa cum am citit aici, pe pagina), am exportat noua lista pe TV, e totul ok, dar dupa cateva zile posturile apar ca inainte de ordonarea mea, asa cum le-a gasit si memorat televizorul. Nu se pastreaza lista mea ordonata. Nu stiu de ce.
Stie cineva daca trebuie sa mai fac ceva?
Multumesc!
Am un TV Samsung 32J5500, am reusit sa ordonez posturile cu ChanSort (asa cum am citit aici, pe pagina), am exportat noua lista pe TV, e totul ok, dar dupa cateva zile posturile apar ca inainte de ordonarea mea, asa cum le-a gasit si memorat televizorul. Nu se pastreaza lista mea ordonata. Nu stiu de ce.
Stie cineva daca trebuie sa mai fac ceva?
Multumesc!
- adi_krusell
- Expert
Salut.
Citeste aici.
Citeste aici.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
Multumesc!