Restartare browser la rularea unor clipuri pe siteul Youtube

2012
alber7
Nou pe forum

Re: Restartare browser la rularea unor clipuri pe siteul You

Post by alber7 »

Am ue46es6100 si inainte de asta imi mergea binisor utube-ul. Se incarca cam greu (pus si pe seama router-ului) dar vedeam chiar si 1080, imaginea era excelenta! Acu... memory full parca... Am vreo sansa sa revin la varianta veche? Imi plang copiii :D ...
46ES6100
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Nu stiu sa se poata reveni la o versiune anterioara...
marianf
Curios

Post by marianf »

alber7 wrote:Am ue46es6100 si inainte de asta imi mergea binisor utube-ul. Se incarca cam greu (pus si pe seama router-ului) dar vedeam chiar si 1080, imaginea era excelenta! Acu... memory full parca... Am vreo sansa sa revin la varianta veche? Imi plang copiii :D ...

Nu stiu daca te ajuta: Uite ce le-am scris eu si raspunsul dat de ei.
Ideea este ca dupa acest reset am o vers mai veche de broswer , care nu-mi cere update( nu stiu de ce), a disparut problema cu memorie insuficienta....etc, dar imi persista ceea cu full screen...

Ce am scris eu:

Legat de web browser.
Ieri televizorul mi-a facut update de firmware de la vers 1026 la 1028.
Este vb de 32eh5450.

Acum nu inteleg ceva, dupa acest update mi s-a facut obligatoriu update si la web browser ceva cu 1027 sau asa ceva, nu sunt acasa si nu stiu sigur.

Dupa aceste updat-uri tel merge mai prost.

Asa mi se pare mie, acces mai greu la anumite comenzi , in smart, web browserul face figuri.
Daca pana acum puteam sa vad de exemplu un film online , acum merge 5-10 minute si apare mes. :: memorie insuficienta sau oprire din cauze necunoscute ::: .

Ideea este ca am incercat sa fac update dupa usb. M-am dus pe site-ul samsung si surpriza: acolo update de firmware este cu 1029.L-am luat ,am dat si nimic: zice ca nu exista un update firmware mai nou.

Nu mai inteleg nimic si nu stiu ce sa fac.....

Cateodata cand fac full screen, ma lasa sa accesez bara de jos a paginii pentru a reveni, iar altadata deloc.
Trebuie sa dau ESC din tastatura sau return din telecomanda.

Astept un raspuns la obiect de la dumneavoastra....

Multumesc....

Ce au raspuns ei:

Stimata doamna/ Stimate domn marian Floarea,

Va multumim pentru ca ati contactat Samsung Electronics Romania!
In legatura cu solicitarea dumneavoastra va informam urmatoarele:

In legatura cu situatia dvs. va rugam sa reincercati o noua actualizare cu ajutorul unui stick USB formatat, apoi sa intrati in Smart HUB si sa apasati butonul Tools de la telecomanda >setari>resetare>patru de zero. Totodata daca televizorul dvs. are simptome anormale va sugeram sa contactati service-ul autorizat din zona dvs. In cazul in care doriti sa vizionati filme sau seriale va sugeram sa utilizati aplicatiile create pentru aceste servicii.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic la numarul GRATUIT: 08008 SAMSUNG (08008 726 78 64) (L-V 09:00 – 18:00).

Pentru a putea beneficia de un serviciu cat mai eficient de fiecare data cand ne contactati va rugam sa folositi numarul dumneavoastra de client: 3100141317 si sa aveti pregatite urmatoarele informatii atunci cand vi se solicita: numarul modelului, numarul de serie şi data de achizitie a produsului.

Cu stima,

Serviciul Relatii cu Clientii
Samsung Electronics Romania
32EH5450
Raa
Experimentat

Post by Raa »

Va rog sa ma lamuriti si pe mine de ce vreti sa deschideti youtube din browser si nu folositi aplicatia youtube din Smart? Este vreo diferenta intre ele inafara de grafica. Acum am vazut ca aplicatia a facut update de la versiunea 1.059 la 1,066.
Samsung 32ES6100
sammy
Reviewer

Post by sammy »

@Raa: Aplicatia youtube din smart trebuie asociat cu contul youtube (pentru acces la playlist-uri) printr-un procedeu destul de lejer. Accesezi aplicatia, la logare iti da un cod si URL-ul unde trebuie sa completezi acel cod. Dupa accesul URL-ului TV-ul este notificat cu privire la asociere. In fine, asta nu-i asa o problema (desi pentru unii mai "intimidant" decat o logare obisnuita in youtube). Problema majora (pentru mine) este ca aplicatia din SMART nu stie de tastatura si mouse. Meniul este cam nasol. Decat cel din SMART, mai bine versiunea TV in browser...
adi_krusell
Expert

Post by adi_krusell »

Intr-adevar Youtube a actualizat aplicatia pentru Smart la versiunea 1.066.Fata de problemele pe care le aratam aici au reusit sa elimine bug-ul cu afisarea diacriticelor,dar nici acest update nu a adus suportul pentru tastatura si mouse.Ramane in continuare de baza versiunea pentru TV din browser.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
tavi
Nou pe forum

Post by tavi »

Ceea ce zice marianf mi-au spus si mie cei de la samsung,si anume sa folosesc aplicatiile lor(printre care voyo si seenow!).Dar cind iti faci reclama si zici:cu acest televizor faci navigare web,oare acest lucru nu inseamna ca ma pot uita linistit si la seriale on-line fara a cadea browser-ul cind iti este lumea mai draga?
Si un lucru ciudat pentru mine,de ce pe voyo sau seenow,unde sint filme lungi,este ok,iar daca accesezi din browser un film acesta se intrerupe dupa o anumita perioada de timp?Acolo nu exista o memorie insuficienta sau alte cauze necunoscute?Oare nu exista o limitare a browser-ului tocmai pentru a-si promova propriile site-uri?
sammy
Reviewer

Post by sammy »

De curiozitate am studiat putin sursa paginilor web pentru: YouTube (standard, adica http://www.youtube.com), YouTube varianta TV/Mobil etc. (http://www.youtube.com/xl) si VPLAY.ro.
Browser - Google Chrome.

YouTube Standard:
Browser_YouTube_standard.JPG
YouTube XL:
Browser_YouTube_XL.JPG
VPLAY.RO:
Browser_VPLAY.JPG
Preambul: Tagul HTML <embed> permite includerea in pagina web a unor controale activex, flash, dll etc... Prin type="application/x-shockwave-flash" se indica tipul obiectului inclus, in cazul nostru CONTROL FLASH. ATENTIE: prin atributul src="" se indica sursa librariei DLL sau ce o fi pentru controlul inclus in pagina web.
Apoi urmeaza atribute precum width, height, style, id, name, bgcolor, quality, allowfullscreen, allowscriptaccess, wmode, base etc. etc. in functie de cum a dorit web developerii site-ului.

Bun, dar ce observ eu?
Sursa controlului Flash difera de la site la site. Se pare ca sursa controlului inclus in pagina YouTube, varianta XL, este, din punct de vedere al TV-urilor Samsung, mai compatibil.
Desigur, sursa poate sa difere si in functie de browser. Poate ca TV-ul face apel catre aceeasi sursa, indiferent de YouTube Standard, YouTube XL, VPLAY.

Dar eu banuiesc ca atunci cand accesez cu browserul TV-ului varianta YouTube standard, controlul este unul, iar cand ma duc pe YouTube XL, controlul este altul. Binenteles ca este altul ca si infatisarea playerului Flash este altul. La fel si VPLAY.
Cert este ca pe YouTube XL imi merge lejer clipul meu de test de 50 de minute iar pe YouTube standard imi genereaza restart.
Sper ca m-am facut cat de cat inteles.

Ramane sa mai studiez ca acu am ceva de lucru...
adi_krusell
Expert

Post by adi_krusell »

Da,excelent.Cred ca ai mare dreptate. :idea:
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
dorutz
Interesat

Post by dorutz »

good job, Sammy. Cred ca de acolo vin problemele.
46 ES 5700
Post Reply