Voi de ce credeti ca am cumparat 58J5200 fara Ultra HD si fara "curbura"? Pentru ca momentan eu mai mult vad filme 720p si canale digitale SD decat Full HD... Nici vorba de Ultra HD. Poate ar trebui sa cumpar un bluray, sau sa descarc filme de 40 GB. Dar pana la urma la ce folosesc televizorul? sa fac teste cu cateva fisiere Ultra HD?
Eu am vrut ceva diagonala cat mai mare, cat mai ieftin
Si acum ajung la partea interesanta... Pax, eu m-am uitat atent din lateral, sa vad ce unghi are de vizualizare (58J5200) si eu zic ca este foarte ok. Desigur ca-si pierde din culori si nivel de black... Ajung si la intrebarea adresata tie:
despre ce unghi lateral vorbim aici? Din ce unghi il privesti incat sa fie asa de rau?
Dragos, diferenta de PQI 1400 fata de 1900 nu stiu in ce conditii sunt vizibile cu ochiul liber. Am inteles ca Picture Quality Index de la Samsung, dar cum se masoara toata alea... Ce? Ca are Motion Plus? (care nu cred ca-l are ca parca doar cele 3D il au).
Este doar parerea mea. Uite ca xxxl are acest Ultra HD, si probabil il foloseste mai mult decat as folosi eu rezolutia Ultra HD.
Cat despre curbat, zicea si el ca nu-i creeaza nici o "senzatie de -imersie-"...
Repet, eu am luat diagonala mare, am ocolit curbat si ultra hd. Nici 3D... evident. Dar am vrut sa fie cu SMART-ul clasic (browserul are suport flash).
Clouding am si eu, dar nu deranjant.