TV Samsung 32H6400 40H6400 48H6400 Review Pret
Re: TV Samsung 32H6400 40H6400 48H6400 Review Pret
La mine nu are probleme telecomanda. Merge la fel ca si cu cea normala...adica un lag de 0.5-1s in meniul smart. Cand sunt pe TV merge instant. Deci din punctul meu de vedere meniul smart se misca greu....

Samsung 40ES6100 ; Samsung 55JS9000
-
- Nou pe forum
Re: achizitie tv 48h6400
@alex piciu - eu l-am luat de la MediaGalaxy cu 3000RON.
)) TV-ul e bun ce sa mai. Tot asa am cautat si eu pe net vreo 2 saptamani pana sa ma hotarasc la el. Si nici nu puteam sa depasesc suma asta. Puteam sa imi iau unul si din noua serie J, dar nu se merita, la ce face asta si ce facea ala. Il am de 3 zile si butonez la el de zor sa il invat. Ma uit la tutoriale, la sugestii. E destept ce sa mai. Chiar recomand.

Dupa ultimu update cand dau sa comut dupa pc un clip redat din youtube nu mai intra automat aplicatia pe tv
,trebuie sa deschid aplicatia eu pe tv si apoi ppot sa comut clipul din pc pe tv

Va salut
De cateva zile am achizitionat si eu modelul 48h6400 cu 2600 lei de la pcgarage.
Toate bune si frumoase, sunt f incantat de televizor.
O singura hiba ma nemultumeste pt care apelez la cunostintele voastre: cand vreau sa ma uit la filme din retea, de pe un laptop cu win 7 (din directorul videos) nu imi poate accesa decat cele cu extensia avi. Ce este mkv imi vede denumirea insa atat, nu stie ce format este, nu stie dimensiune (raporteaza 0) iar data mi-o da in 1970.
E o problema generala sau firmware-ul cu care a venit tv-ul meu e bublucas? Nu mai retin, o sa postez diseara ce versiune firmware am.
De pe stick nu sunt pbme, ruleaza perfect orice.
Multumesc.
De cateva zile am achizitionat si eu modelul 48h6400 cu 2600 lei de la pcgarage.
Toate bune si frumoase, sunt f incantat de televizor.
O singura hiba ma nemultumeste pt care apelez la cunostintele voastre: cand vreau sa ma uit la filme din retea, de pe un laptop cu win 7 (din directorul videos) nu imi poate accesa decat cele cu extensia avi. Ce este mkv imi vede denumirea insa atat, nu stie ce format este, nu stie dimensiune (raporteaza 0) iar data mi-o da in 1970.
E o problema generala sau firmware-ul cu care a venit tv-ul meu e bublucas? Nu mai retin, o sa postez diseara ce versiune firmware am.
De pe stick nu sunt pbme, ruleaza perfect orice.
Multumesc.
-
- Interesat
Inteleg ca folosesti DLNA. Dar ce server DLNA ai instalat pe Windows?
Iti recomand Servio, merge impecabil.
Iti recomand Servio, merge impecabil.
Da, dlna folosesc.
Nu am nici un fel de server, pur si simplu am dat share la folderul cu filme (videos din My documents) de pe laptop si acesta mi-a aparut instant in meniul cu sursele disponibile.
De vazut tv-ul vede toate fisierele din folder, insa ce nu e cu extensia avi spune ca fisierul nu e suportat momentan si am 2 optiuni anulare si omitere.
Iar la descriere, cand selectez mkv-ul, nu ofera nici o informatie despre acel fisier, nu stie data, lungimea sa.
Doar la avi.
O sa incerc sa instalez si un server dlna sa vad ce si cum.
Va tin la curent.
Multumesc.
Nu am nici un fel de server, pur si simplu am dat share la folderul cu filme (videos din My documents) de pe laptop si acesta mi-a aparut instant in meniul cu sursele disponibile.
De vazut tv-ul vede toate fisierele din folder, insa ce nu e cu extensia avi spune ca fisierul nu e suportat momentan si am 2 optiuni anulare si omitere.
Iar la descriere, cand selectez mkv-ul, nu ofera nici o informatie despre acel fisier, nu stie data, lungimea sa.
Doar la avi.
O sa incerc sa instalez si un server dlna sa vad ce si cum.
Va tin la curent.
Multumesc.
Intradevar, fara un server dlna tv-ul nu stie sa acceseze decat fisierele .avi si vede doar ce e in directorul videos din My documents.
Astfel am instalat Serviio si ma declcar super satisfacut de acest server.
Usor de configurat si totul ruleaza perfect.
Multumesc.
Astfel am instalat Serviio si ma declcar super satisfacut de acest server.
Usor de configurat si totul ruleaza perfect.
Multumesc.
-
- Curios
Salutare, astazi am incercat sa vad niste trailere de pe Youtube si surpriza: orice incerc de pe youtube ramane blocat pe Loading...
Am versiunea de soft 2740, am restartat router-ul din casa, netul merge pe TV dar nu stiu ce sa mai incerc.
A mai intampinat cineva aceasta problema sau are cineva vreo idee ceva? Va rog...
Am versiunea de soft 2740, am restartat router-ul din casa, netul merge pe TV dar nu stiu ce sa mai incerc.
A mai intampinat cineva aceasta problema sau are cineva vreo idee ceva? Va rog...
adrianpaul_82 wrote:Salutare, astazi am incercat sa vad niste trailere de pe Youtube si surpriza: orice incerc de pe youtube ramane blocat pe Loading...
salut,
cred ca este o problema generala si la mine face la fel pe un 40H6670...
-
- Curios
Astazi vad ca merge orice incerc sa vizualizez de pe Youtube, mentionez ca nu am facut nimic, problema cred ca s-a rezolvat de la sine.
Modelul de televizor este UE40H6400.
Modelul de televizor este UE40H6400.