Samsung SmartTV si ibVPN

2014
Post Reply
Adrian Diaconu
Nou pe forum

Samsung SmartTV si ibVPN

Post by Adrian Diaconu »

Salut,

Acesta este primul meu post pe acest forum si totodata prima mea interactiune cu un produs Samsung.
Tin sa mentionez ca acest post se adreseaza in primul rand romanilor aflati in strainatate si care nu detin sau nu vor sa-si instaleze pe casa o antena Digi/Dolce/etc.

Am achizitionat de curand un 48H6400 si vreau sa expun aici motivele care m-au facut sa achizitionez acest produs. Initial nu a fost prima alegere, Sony se afla pe lista mea de preferinte insa SmartHUB-ul m-a ajutat sa ma indrept spre Samsung. Aplicatiile ce nu le regaseam in HUB-ul Sony erau Voyo, AntenaPlay si Plex.
De Plex aveam nevoie pentru serverul de filme. Voyo si AntenaPlay pentru ca nu ma aflu in tara si simteam nevoia oarecum sa fiu la curent cu ce se mai intampla prin Ro. Am setat televizorul sa-mi ia aplicatiile pe Romania (gasiti atatea tutoriale pe net) insa tot aveam o problema, nu puteam sa urmaresc canalele live si nici emisiunile inregistrate ci doar ProTV International si Antena 3. In acest caz, abonamentele mele la cele doua canale deveneau inutile. Insa, aveam un abonament activ la ibVPN ce imi permitea, cand activam functia VPN, sa urmaresc live cele doua posturi pe iPhone, iPad sau MacBook. Asa ca am purces la sapaturi si solutia a fost simpla, a trebuit sa schimb doar DNS-ul in setarile TV-ului cu unul de pe pagina ibVPN.com aferent abonamentului meu.
In legatura cu TV-ul, sunt extrem de multumit de el, nu as schimba nimic la el iar Smart Remote-ul face toti banii. Singurul inconvenient este functia Airplay dar si asta s-a rezolvat cu un AppleTV. In ceea ce priveste sonorul, nu am avut pretentia la unul de calitate, fiind un flat screen dar si asta s-a rezolvat cu o boxa Airplay Bowers&Wilkins. Am preferat aceasta boxa in defavoarea unei boxe native Samsung Multi-Room deoarece am putut s-o integrez in sistemul audio al casei prin functia Airplay.
Am scris acest mic review ca un ajutor pentru cei aflati in strainatate si vor sa sa urmareasca posturi romanesti via internet, fara antene costisitoare pe casa si datorita faptului ca eu nu am gasit nimic in acest sens ci a trebuit sa fac sapaturi. Tot cu aceasta ocazie ii multumesc operatorului de chat de la ibvpn.com un roman care m-a indrumat!
sammy
Reviewer

Re: Samsung SmartTV si ibVPN

Post by sammy »

Multumim pentru informatii.
Post Reply